Bugun...



Ovada gökkuşağı güzelliği...

Denizli’nin Serinhisar İlçesi Ovası’nda karlı dağların altındaki iki köyün üzerinde beliren ve yaklaşık 30 dakika kadar duran gökkuşağı görenleri hayran bıraktı.

facebook-paylas
Tarih: 08-03-2022 13:43

Ovada gökkuşağı güzelliği...

Denizli’nin Serinhisar ilçesine bağlı ovada bulunan Yüreğil ve Kuyucak Köyleri üzerinde yağmurlu havanın ara verdiği sırada meydana çıkan üst üste iki gökkuşağı görenleri hayran bıraktı.

 

KÖYLERİN VE KARLI DAĞLARIN ÖNÜNDEKİ MANZARA

 Ovadaki Yüreğil ve Kuyucak köylerinin üzerinde beliren ve yaklaşık 25-30 dakika aynı doğal renklerinde kalan gökkuşağını gören vatandaşlar ile Denizli- Antalya karayolunda seyreden sürücüler manzarayı görünce otomobillerini kenara çekip bu güzelliğin bol bol fotoğrafını çekti. Karlı dağların önünde, ovadaki köylerin üzerinde ortaya çıkan gökkuşağı ile birçok vatandaşta selfi yaptı.

 

 

RENKLERİNE HAYRAN KALDIK

Antalya’dan Muğla’ya gelen emekli edebiyat öğretmeni 54 yaşındaki Semra Ünsal “Bölgede sağanak yağış, ve sulu kar yağıyordu, birden güneş açtı. Ovadaki köylerin üzerinde gördüğümüz gök kuşağının ise renkleri mükemmeldi. Bu doğa güzelliğini yaklaşık yarım saat izleme fırsatı bulduk, bol bol fotoğraf çektik” diye konuştu.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI