Bugun...


Gümüşlük'te trafik terörüne karşı imza kampanyası başlattılar
Tarih: 13-06-2020 23:13:47 Güncelleme: 13-06-2020 23:16:47 + -


Gümüşlük Mahallesi’ne kasis istediler, kampanya başlattılar.

facebook-paylas
Tarih: 13-06-2020 23:13

Gümüşlük'te trafik terörüne karşı imza kampanyası başlattılar

GÜMÜŞLÜK’TE TRAFİK TERÖRÜNE KARŞI İMZA KAMPANYASI BAŞLATTILAR

 

Gümüşlük Mahallesi’nde yaşayan Namık Berktay ve mahalle halkı başlattıkları imza kampanyası ile mahallelerine kasis istedi. Berktay , Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ gönderilmek üzere chang.org’da  başlattığı imza kampanyasında bu akşam itibarıyla 509 kişiye ulaşıldı

 

Berktay imza kampanyasının amacı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi.

***Bizler, Muğla ili Bodrum Gümüşlük Mahallesinde yaşamakta olan insanlar olarak, mahallemizde araç kullanımının giderek kontrolden çıkmasından şikâyetçiyiz.

 

*** Birçok yerde bulunan 30 km hız sınırına rağmen, giderek artan hız ihlalleri, araç sayısının da her geçen gün fazlalaşmasıyla bu bölgede yaşayan bütün canlıların can güvenliğini iyice tehdit eder bir duruma gelmiş bulunuyor. 

 

HAYVANLARIMIZ ÖLÜYOR, CANIMIZ TEHLİKEDE

 

***Dikkatsizce araç kullanan hız meraklıları çok sayıda sokak hayvanının ölümüne neden oluyor. Bu bölgenin insanları olarak, aynı tedirginliği ve can kaygısını kendimiz, çocuklarımız ve yaşlılarımız için de yaşamaktayız.

 

 

***Cumhuriyet Caddesinde, Dereköy / Peksimet istikametinden gelen araçlar sık yine 30 km hız tahdidi bulunan bölümdeki rampadan inişlerinde, Ali Rıza Bey Sokak girişi ile Adnan Menderes Caddesine giriş arasındaki kısımda hız sınırlamasını sık olarak gözardı etmektedir.

 

*** Zaman zaman kabul edilemeyecek süratle seyir etmeleri, aynı şekilde Ali rıza Bey Sokak girişinde sürekli trafik kural ihlalleri yapılıyor olması ise mahalle sakinlerinin gündelik gözlemledikleri rahatsızlıklar arasında bulunuyor.

 

 ACİL OLARAK HIZ KESİCİ KASİSLER KONULMALI

 

***Bu nedenle, yetkililerin, Ali Rıza Bey Sokak girişi ile Adnan Menderes Caddesine giriş arasındaki kısımdan başlamak üzere acil olarak hız kesici kasisler koyarak, can güvenliğine ve medeni bir yaşam kalitesine uygun düzenlemeler yapmasını talep ederiz.”

 

 

***Biz, aşağıda ismi ve imzası bulunan Gümüşlük Mahallesi sakinleri, Gümüşlük – Bodrum ve Muğla dostu insanlar olarak, yukarıdaki metni tamamen destekler, gereğinin yapılmasını saygılarımızla arz ederiz.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI