Bugun...



Milas 1. Ulusal Resim Çalıştay’ı başladı

1. Ulusal Resim Çalıştayı Tarihi Çöllüoğlu Hanı’nda bugün başladı. Atölye çalışmaları ve sergilerin düzenleneceği çalıştaya 17 sanatçı katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 21-07-2022 15:22

Milas 1. Ulusal Resim Çalıştay’ı başladı

Muğla’nın Milas ilçesinde Milas Milas Belediyesi tarafından Tarihi Çöllüoğlu Hanı’nda başlayan 1. Ulusal Resim Çalıştayı’na 17 sanatçı katıldı. CHP’li Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ında ziyaret ettiği çalıştayda sanatçılar 25 Temmuz’da açılışı yapılacak sergi için eserlerini çizmeye başladı.

 

ÇALIŞTAY GELENEKSEL HALE GELECEK

1. Ulusal Resim Çalıştayı hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat “Çok meraklı ve heyecanlıyız. Bugün Resim Çalıştayı başladı. Pazartesi günü en son halini sergiyle taçlandıracağız. Emeği geçen, buraya katılan herkese teşekkür ediyorum. Türkiye’nin değişik yerlerinden üstatlarımız, ressamlarımız şu anda bu çalıştay için Çöllüoğlu Hanı’nın tarihi ve mistik ortamını kullanıyorlar. Güzel çalışmalar var. Sanatçılarımız ürünlerini bize bırakacak ve burada bir koleksiyon olarak kalacak. Sanatçılarımızın bu emeklerinin yer aldığı çalıştayı geleneksel hale getirerek halkımız ile sanatçı ve sanat buluşmasını geniş kitlelere yaymak istiyoruz” dedi.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI