Bugun...



Kolonya içen adam ölü bulundu, 2 günde 2 evsiz adam...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde şarapçı Hayrettin olarak bilinen Hayrettin K. bugün akşam saatlerinde ölü bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 05-08-2021 23:06

Kolonya içen adam ölü bulundu, 2 günde 2 evsiz adam...

Muğla’nın Bodrum ilçesi Gümbet Kavşağı’nda şarapçı Hayrettin K. olarak bilinen şahıs bugün akşam saatlerinde billboardların arkasında yaşadığı bölgede arkadaşı Pala Bilge Sağır tarafından ölü olarak bulundu.

 

Hayrettin K. arkadaşı Pala Bilge tarafından öğle saatlerinde rahatsızlandığı için yaşadığı billboard arkasındaki bölgeye götürülüp karton üzerine yatırdı. Hayrettin K’nın akşam sokağa çıkmaması üzerine Pala Bilge arkadaşını kontrol etmek için yatırdığı bölgeye gitti. Arkadaşının hareket etmediğini ve nefes almadığını fark eden Pala Bilge sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Hayrettin K.’nın yaklaşık 6 saat önce yaşamını yitirdiğini belirledi.

 

“ÇOK UYARDIK, VAZGEÇİREMEDİK”

 

Arkadaşını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan ve göz yaşları içerisinde olayı anlatan Pala Bilge “Hayrettin ucuz olduğu için marketten kolonya alıp su ile karıştırıp içiyordu. Onu çok uyardık, vazgeçiremedik. Vücudu zaten zayıftı ve vücudunun güneş gören bütün yerleri yara içindeydi. Muhtemelen güneşe de alerjisi vardı. Bugün öğle saatlerinde birer içki içtik sonra Hayrettin kendini kötü hissetti. Kaldığı yere giderken birkaç kez refüje düştü. Bende aldım kaldığı yerde kartonun üzerine yatırdım. Akşam saatlerinde tekrar gelir diye bekledik ama gelmedi. Bende merak edip gidip kontrol etmek istedim. Gittiğimde yerde yatıyordu ve nefes almıyordu. Hemen ambulansı aradım ama çok geçmiş. Çok üzgünüm.”

 

Hayrettin K.’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

2 GÜNDE 2 EVSİZ ÖLÜ BULUNDU

 

Dün öğle saatlerinde ise Yokuşbaşı Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde bir kişinin ölü bulunduğu belirtildi.

 

Vatandaşların bulduğu ve sağlık ekiplerinin inceleme yapmasının ardından yaşamını yitirdiği belirlenen kişinin 46 yaşındaki Süleyman Mert olduğu belirlendi. Mert’in cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Mert’in vücudunda herhangi bir yara veya darp izi bulunmadığı belirtildi.

 

Süleyman Mert’in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.




Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI