Bugun...


SURİYELİ 4 GÖÇMENİ VURAN YUNANLI ÇOBAN TUTUKLANDI
Tarih: 25-04-2020 13:14:12 Güncelleme: 25-04-2020 13:14:12 + -


Yunanistan’ın Midilli adasında çobanın av tüfeği ile vurduğu 4 Suriyeli göçmen hastanelik oldu. Çoban tutuklandı.

facebook-paylas
Tarih: 25-04-2020 13:14

SURİYELİ 4 GÖÇMENİ VURAN YUNANLI ÇOBAN TUTUKLANDI

SURİYELİ 4 GÖÇMENİ VURAN YUNANLI ÇOBAN TUTUKLANDI

 

Yunanistan’ın Midilli adasında dün sabaha karşı Afealonas köyü kırsal alanında meydana gelen olay da , ismi açıklanmayan 55 yaşındaki çobanın yanında bulunan av tüfeği ile 4 Suriyeli göçmeni vurduğu ortaya çıktı. Silah seslerinin gelmesinin ardından bölgeye gelen Yunan polisi ve ambulanslar yaralanan 4 göçmeni Midilli Devlet Hastanesi’ ne götürdü.

 

GÖÇMENLERİ KOYUN HIRSIZLARI SANMIŞ

 

Göçmenlerin sırtlarından saçma ile yaralandığı hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilirken Yunanlı çoban önce göz altına alındı, ardından akşam saatlerinde çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Çoban’ın “ İki hafta içerisinde 6 tane koyunum çalındı, aynı bölgede bu insanları görünce yine koyunlarımı çalmaya gelen hırsızlar olduklarını sandığım ve dur dediğim halde durmayıp kaçtıkları için ateş ettim, özür dilerim” dediği açıklandı. Yaralı göçmenlerin tedavisinin devam ettiği hayati tehlikelirinin bulunmadığı belirtildi.

Olayın ardından Midilli Adliyesi’ne gelen yaklaşık 400 kişilik Yunan vatandaşının çobanın tutuklanmasını protesto ettikleri ve serbest bırakılmasını istedikleri belirtildi. Haberi okuyucularına adada yayın yapan yerel www.lesvospost.gr haber sitesi duyurdu.

 


 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI