Bugun...



KOCADON “BODRUM’UN YİĞİDİ SANA BOYUN EĞMEZ”

DP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kocadon, kendisini eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Genel Başkan siyasi ahlaktan bahsediyor. Bana yaptığı çok mu ahlaklı?” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-01-2021 23:16:34 Tarih: 12-03-2019 05:38

KOCADON “BODRUM’UN YİĞİDİ SANA BOYUN EĞMEZ”

 

KOCADON “BODRUM’UN YİĞİDİ SANA BOYUN EĞMEZ”

DP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kocadon, kendisini eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Genel Başkan siyasi ahlaktan bahsediyor. Bana yaptığı çok mu ahlaklı?” dedi.
BESİAD’ın TRAFO Kafe’de gerçekleştirdiği "Aday Tanıtım Söyleşileri"ne katılan  Kocadon  Dr. Osman Gürün’ün CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olarak açıklanmasının ardından gelişen süreç ve kendisinin CHP Genel Merkezi tarafından tekrar Bodrum’a aday olarak gösterilmesi ile ilgili olarak, “Büyükşehir adayı açıklanınca ben köşeme çekildim ve hiçbir yere aday olmadım. Ama sen beni zorla aday yapacaksın, sonra benim adımla oynayacaksın, sonra da Bodrum’un yiğidi sana boyun eğecek. Öyle yağma yok. Ben Bodrum’un hakkını hukukunu koruduğum için asi çocuk ilan edildim” dedi. 

GÜVERCİNLİK’TEN ÖTEYE BİR MUSA GÖKBEL GEÇMİŞ
Kocadon, Muğla'nın en büyük nüfus ve ekonomisine sahip ilçesi olan Bodrum'un il siyasetinde hep gözardı edildiğinİ belirterek,  “Bugüne kadar Güvercinlik’ten öbür tarafa sadece Bodrum’un bir yiğidi gitmiş. O da 1989 yılında Musa Gökbel’miş. Onun dışında giden hiç kimse yok. Muğla’nın en güçlü ekonomisine sahip olacaksın, en büyük nüfusuna sahip olacaksın, en büyük seçmenine sahip olacaksın ama bir Allah’ın kulu gidemiyor. Niye? Çünkü seç beni, seçtireyim seni. İktidara gelme niyetleri yok. Az olsun, bizim olsun. Bu mahallenin çocukları ile biz bu süreci devam ettirelim. Artık öyle yağma yok” dedi. 
MUĞLA’DA OYLARIN GERÇEK SAHİBİ ORTAYA ÇIKTI 
Sözlerine CHP’yi sert sözlerle eleştirerek devam eden Mehmet Kocadon, CHP'nin Muğla'daki oylarının emanet olduğunu iddia ederek  “Özellikle Anadolu’da tabanını kaybederek çekile çekile kıyılara kadar gelmişler. Şimdi buradaki oyları kendi oyları zannediyorlar. Halbuki buradaki oylar demokrat insanların oyları. Merkez sağda kendilerine yakın bir parti bulamadıkları için oylarını geçici bir süre için CHP’ye veriyorlar. Şimdi oyların gerçek sahibi Muğla’da ortaya çıktı” dedi.

MUĞLA ARTIK BU LAFLARI YEMİYOR

Kocadon “Genel Başkan siyasi ahlaktan bahsediyor. Bana yaptığı çok mu ahlaklı? Sonra da diyor ki, ‘3-4 dönemdir belediye başkanlığı yapmışsın. Eh yeter artık, birini çıkardık. Yanında dinelen büyüğümüze ne demeli. Kaç dönemdir belediye başkanlığı yapıyor acaba? Kendilerine gelince laf yok, bize gelince torba dolusu laf. Artık Muğla halkı bu lafları yemiyor arkadaşlar. Hep beraber bir değişim yaparsın saygı duyarız. Laf söylersin saygı duyarız. Ama birine üzümü verir, birine salkımı verirsen, senin adamların bir daha genel kurulda seni korusun diye seç beni, seçtireyim seni diye devam edersen artık hiç kimse bu numaraları yutmuyor” dedi. 
Başkan Kocadon toplantı sonunda iş insanlarının sorularını yanıtladı.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI