Bugun...



Kızılağaç’ta evinin çatısını yapan yat aşçısı düşerek yaşamını yitirdi

Bodrum ilçesinde bugün akşam saatlerinde yaşadığı üç katlı evin çatısını yapmak için yukarı çıkan yat aşçısı 7 metre yükseklikten düşerek yaşamını yitirdi. Aşçı’nın eşi ve çocukları olay sonrası büyük üzüntü ve şok yaşadı.

facebook-paylas
Tarih: 21-12-2021 22:01

Kızılağaç’ta evinin çatısını yapan yat aşçısı düşerek yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Kızılağaç Mahallesi’nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada Bodrum’daki yatlarda aşçılık yapan evli ve üç çocuk babası Ahmet Zeybek akşam saatlerinde evinin çatı katısını yapmak için üçüncü kata çıktı. Yarım kalan çatı katında çalışan Zeybek bir süre sonra başının dönmesi sonucu ayağı kayarak yaklaşık 7 metre yükseklikten yere düştü.

 

 

 

 

EVİN ÇATISINI YAPIYORDU, DEVAM ETMEK İÇİN ÇIKTI

Zeybek’in düşme sesini duyan eşi Şükran Zeybek (42) ve çocukları ambulans çağırarak yardım istedi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ahmet Zeybek’in düştüğü yerde yaşamını yitirdiğini belirlerken, eşi Şükran Zeybek ve kızları sinir krizleri geçirdi.

Olay yerine gelen jandarma güçleri önlem aldı. Bodrum Cumhuriyet Savcılığı’nın yaptığı incelemeden sonra Zeybek’in cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

ŞEKERİ VARDI BAŞI DÖNMÜŞ OLABİLİR

Zeybek’in eşi Şükran Zeybek’in “Akşam saatleriydi, Ahmet’e havca soğuk yağışlı çıkma çatıya dedim. Ben yemek hazırlıyordum, birden büyük bir ses duydum, düştüğünü anladım şok oldum. Şekeri vardı, başı dönmüş olabilir beklide ayağı kaydı, bilemiyoruz” dediğini öğrenildi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI