Bugun...



Kar nedeniyle trende mahsur kalan yolculara 1000’e Euro tazminat ödenecek

Yunanistan’ın başkenti Atina’da oto yolda mahsur kalanlara 2 biner Euro tazminat ödeme kararının ardından bu kez de trende mahsur kalan vatandaşlara 1000’er Euro tazminat ödenmesi kararı verildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-01-2022 18:32:41 Tarih: 26-01-2022 18:30

Kar nedeniyle trende mahsur kalan yolculara 1000’e Euro tazminat ödenecek

Yunanistan’ın bakenti Atina’da kar hayatı felç etti. 3 bin araç Attiki Odos otoyolunda mahsur kaldı. Otoyolu işleten şirket2’şer bin Euro tazminat ödemeyi kabul etti.

 

TRENDE MAHSUR KALANLARA 1000’ER EURO ÖDENECEK

Bugün yapılan bir açıklamada ise 24 Ocak Pazartesi günü Atina-Selanik ve Selanik-Atina seferlerini yapan 2 trende yolcuların mahsur kaldığı belirtildi. Saatlerce tren içerisinde aç ve susuz kalan yolcuların bazılarının fenalaştığı bazılarının ise hastalandığı belirtildi.

 

ŞİRKET ÖDEMEYİ KABUL ETTİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Kostas Karamanlis, konuyla ilgili olarak açıklama yaptarak Ferrovie Dello Stato Italiane Group-FSI Grubu’na ait demiryolunu işleten TRAINOSE şirketi yöneticileriyle görüştüğünü ve çektirdikleri çile için her yolcuya 1000’e Euro  tazminat ödenmesi yönündeki teklifini şirket yöneticilerinin kabul ettiğini duyurdu.Tazminatın bir hafta içerisinde ödeneceği duyuruldu.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI