Bugun...



İzmir Gazi Yol Koşusu’nu Bodrumlu Mihraç Ayan kazandı

İzmir’de Pazar günü düzenlenen 10 kilometre Gazi Yol Koşusu’nu Bodrumlu lise öğrencisi 17 yaşındaki Mihraç Ayan kazandı. Mihraç Ayan 10 kilometrelik parkuru 41 dakikada tamamladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-11-2022 20:34:24 Tarih: 28-11-2022 20:28

İzmir Gazi Yol Koşusu’nu Bodrumlu Mihraç Ayan kazandı

İzmir’in Konak ilçesinde  Özel İzmir Gazi Hastanesi ana sponsorluğunda, Otizm Dernekleri Federasyonu, İzmir Koşu Gücü ve içecek sponsoru Hafif Ye işbirliği ile bugün otizmli çocuklar yararına düzenlenen Gazi Yol Yarışmaları’na 35 ilden yaklaşık 800 sporcu katıldı. Konak İskelesi ile Göztepe arasındaki sahil yolunda düzenlenen 10 bin metre yarışmasına Bodrum’dan katılan 17 yaşındaki Yalıkavak Halil İbrahim Adnan İper Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi ve Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü adına yarışan Bodrumlu Mihraç Ayan kadınlar genel klasmanda 1. Olarak yarışı bitirdi. Ayan 1. Lik ödülü olarak, madalya, kupa, para ödülü ve Gazi Hastanesi’nden check up kazandı. Yarışmaların erkekler kategorisinde ise birinciliği Mehmet Aydıngör kazandı.

 

 

Yarışmalara Bodrum’dan katılan diğer atletler Fatma Anter 10 bin metrede 2. Ve Mervegül Kaşıkçı ise 3. Lük elde ederek kupa ve para ödülü kazandı.

Bodrum’da antrenmanlarını sürdüren Mihraç Ayan bu hafta Cuma günü Bursa’da İller Arası Kros Şampiyonası ve Pazar Günü Isparta’da düzenlenecek Liseler Arası Grup Şampiyonası’nda mücadele edecek.

 

 

Bodrumlu atletler 3 kupa getirdi. (Fatma Anter- Mihraç Ayan- Mervegül Kaşıkçı)




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI