Bugun...



İbrahim Tatlıses’in son durumu, ayağında kırık var bu akşam sahne alacak

Bugün Ortakent –Yalıkavak yolunda geçirdiği kazada bulunduğu minibüs ile uçuruma yuvarlanarak ölümden dönen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in son durumu ile ilgili açıklama yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 25-08-2022 20:35

İbrahim Tatlıses’in son durumu, ayağında kırık var bu akşam sahne alacak

İbrahim Tatlıses’in ayağında kırık bulunduğu ancak bugün akşam 22.30 sıralarında Yalıkavak’ta daha önceden planlandığı gibi bir eğlence mekanında sahneye çıkacağı belirtildi.

Tatlıses’in halen özel bir hastanede devam eden tedavisi ile iglii yapılan açıklamada şunlar denildi:

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, içinde bulunduğu aracın kamyonla çarpışarak şarampole devrilmesi sonucu yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses, kaza sonrası özel hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Prof. Dr. Nadir Şener, ünlü sanatçının kaza sonrası durumuna ilişkin olarak şu bilgileri verdi: “Sayın İbrahim Tatlıses’in genel durumu iyi. Hastanemize getirildiğinde de bilinci açıktı, genel durumu iyiydi. Gerekli tetkikler hızlıca yapıldı. Kafa, göğüs kafesi ve batın travması bulunmuyor. Sadece ayak tarak kemiklerinde kırıklar var. Kırıkları için şu anda cerrahi düşünülmüyor. Beyin cerrahisi, genel cerrahi, dahiliye, kardiyoloji ve ortopedi uzmanlarınca muayene edilen hastamızın tedavisi devam etmektedir.”

 

HABERLİ İLGİLİ DETAYLI BİLGİ AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI