Bugun...



İbrahim Tatlıses ölümden döndü, kazanın tüm detayları

Bodrum'da bugün bulunduğu VIP minibüs kamyon ile çarpıştıktan sonra uçuruma yuvarlanan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses birbuçuk saat minibüste bekledi. Vinç ile çıkarılan ve hurdaya dönen minibüsten çıkarılan Tatlıses’in o anlarını anterhaber.com görüntüledi, kaza sırasında olay yerine koşan Tatlıses’in çocukları büyük şok yaşarken, sanatçının olayın etkisinden kurtulamadığı görüldü. Kazada 5 kişi yaralandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-08-2022 14:26:00 Tarih: 25-08-2022 16:04

İbrahim Tatlıses ölümden döndü, kazanın tüm detayları

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent ile Yalıkavak karayolu üzerinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen kazada ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in bulunduğu 35 GH 063 plakalı VIP minibüs karşı istikametten gelen 48 BZ 087 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı.

 

20 METRELİK UÇURUMA YUVARLANDI, MİNİBÜS HURDA HALİNE GELDİ

Bugün akşam Yalıkavak'taki bir eğlence merkezinde sahneye çıkmaya hazırlanan Tatlıses'in bulunduğu minibüs uçurumdan aşağı düşerek 20 metre aşağıda kayalara tutunarak durabildi. Kamyon ise uçurumun kenarında güçlüklü durabilirken, Tatlıses'in bulunduğu minibüsün çarpışmadan hemen sonra alev aldığı ve yoldan geçenlerin yangın tüpleri ile müdahalesi sonucu söndürüldüğü belirtildi.Kazadan sonra Tatlıses’in bulunduğu minibüsteki iki kişi vatandaşlar ve sağlık ekiplerinin yardımı ile kurtarılırken, Tatlıses ve bir kişi otomobilde sıkıştı.

 

 

 

KURTARMA ÇALIŞMALARI 1,5 SAAT  SÜRDÜ YOL TAMAMEN KAPATILDI

Kazanın duyulması ile Bodrum Yalıkavak yolu tamamen trafiğe kapatıldı. Olay yerine üç tane itfaiye aracı iki çekici, çok sayıda ambulans yönlendirildi. Kamyonun kurtarılmasından sonra yaklaşık birbuçuk saat minibüste bekleyen Tatlıses’in aracı vinç ile havaya kaldırılarak karayoluna çıkarıldı. Kazada Tatlıses'in koruması polis memuru Alper Aracıoğlu, minibüs şoförü Uğur Yılmaz ve ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi ile birlikte toplam 6 kişi yaralandı.

 

İdo ve Ahmet Tatlıses

 

YÜZLERCE KİŞİ KAZA YERİNE AKIN ETTİ, ÇOCUKLARI BABASININ DURUMUNU ÖĞRENMEYE ÇALIŞTI

Kazayı duyan Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ve Ahmet Tatlıses olay yerine gelip babalarının durumunu öğrenirken, ünlü sanatçının kaza geçirdiğini duyan hayranları olay yerine akın etti. İdo Tatlıses uçuruma inerek babası ile konuştu, sakinleştirmeye çalıştı.

 

 

 

TATLISES’İN MİNİBÜSTEN ÇIKTIĞI GÖRÜNTÜYÜ ANTERHABER  ÇEKTİ

Olay yerinde karayoluna çıkarılan minibüsten önce Tatlıses’in yanında bulunun arkadaşı çıkarılarak ambulansa taşındı. Ardından minibüsten çıkarılan Tatlıses’in ayakta güçlükle durabildiği ancak ağır yaralanmadığı, olayın şokunu ise atlatamadığı görüldü. Tatlıses’in görüntüsünün alınmaması için olay yeri çarşaflarla kapatıldı. Anterhaber.com kameraları Tatlıses’in kazadan sonraki ilk görüntüsünü çekti.

 

ÖZEL HASTANEYE KALDIRILDILAR

Tatlıses ambulansa konularak diğer yaralıların bulunduğu özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Trafik polislerine olay yerinde ifade veren kamyon şoförü ise “Ben normal seyrediyordum, kaza anında yağış vardı, birden minibüs karşımdan gelerek bana önümden çarptı, bende şok içerisindeyim” diye konuştu.

Yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kalan Bodrum- Yalıkavak yolunda 7 kilometrelik kuyruk oluştu. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

SON DAKİKA:

 

Tatlıses sosyal medya hesabından açıklama yaptı “Arayan soran herkesten Allah razı olsun”

Bu sabah saatlerinde kaza geçiren sanatçı İbrahim Tatlıses bulunduğu hastaneden sosyal medya aracılığı ile açıklama yaptı. Tatlıses kısa videolu açıklamasında Arayan soran herkesten Allah razı olsun, akşam konserde görüşmek üzere sizleri seviyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI