Bugun...



İbrahim Tatlıses’in ölümden dönüğü yola 9 yıl sonra seçim neşteri…Mehmet Tosun’un sayesinde 9 yıldır yapımı beklenen turistik yolda inşaat başladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yapımı yılan hikayesine dönen ve iki yıl önce ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in ölümdün döndüğü, 9 yıl önce yarım bırakılan turistik Bodrum- Yalıkavak yolunun yapımına tekrar başlandığını Cumhur ittifakının adayı Mehmet Tosun duyurdu.

facebook-paylas
Tarih: 08-03-2024 19:26

İbrahim Tatlıses’in ölümden dönüğü yola 9 yıl sonra seçim neşteri…Mehmet Tosun’un sayesinde 9 yıldır yapımı beklenen turistik yolda inşaat başladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yapınma 2015 yılında Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından başlanan ve ardından yarım kalarak  yılan hikayesine dönen turistik Bodrum- Yalıkavak yolunun yapımına tekrar başlandığını Cumhur ittifakının adayı Mehmet Tosun duyurdu.

 

İBRAHİM TATLISES O YOLDA ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ

Bodrumluların yarım kalan yolun tamamlanması için defalarca eylem yaptığı, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in ise 22 Ağustos 2022 tarihinde minibüs ile uçuruma yuvarlanarak ölümden döndüğü yolun Ortakent-Yalıkavak yolunda çalışmalar, Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun’un Karayolları Genel Müdürlüğü ve Bakanlık düzeyinde yaptığı görüşmeler neticesinde yeniden başladığı açıklandı.

 

 

Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ve Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Toplam 8.5 kilometrelik yolun üç kilometrelik bölümü bu yaz hizmete gireceği bildirildi.

31 Mart mahalli idareler seçimlerine Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı olarak hazırlanan Mehmet Tosun, yarım kalan Ortakent-Yalıkavak güzergahı için geçtiğimiz hafta Karayolları Genel Müdürlüğü ile irtibata geçmişti. Tosun, konuyu aynı hafta Marmaris’te bir araya geldiği Ak Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’a da iletti. Bütün bu görüşmeler neticesinde, Ortakent-Yalıkavak Değirmenlere kadar olan bölgedeki bölünmüş yol çalışması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun talimatıyla yeniden başlatıldı.

 

TOSUN , “YOLU HIZLA TAMAMLAYACAĞIZ”

Daha seçilmeden Bodrum’a hizmet getirmeye başlayan Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, “Karayolları, yolun Değirmenlere kadar olan kısmını sezona kadar tamamlayacak. Yalıkavak’a kadar olan kısım da kışın yapılacak. Çalışma tamamlandığında o lokasyonun trafiğinde gözle görülür bir rahatlama olacak. Bu vesileyle, halkımızın taleplerine duyarsız kalmayan ve derhal harekete geçilmesini sağlayan Sayın Çiğdem Karaaslan’a ve Sayın Bakanımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 



Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI