Bugun...



Halikarnas Balıkçısı 50. Ölüm yıldönümünde deniz üzerinde anılacak

Dünyaca ünlü edebiyatçı, şair yazar, Bodrum ve Mavi Yolculuğu dünyaya tanıtan Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaaağaçlı ölümünün 50. Yılında deniz üzerinde bir hafta sürecek kültür ve sanat etkinlikleri ile anılacakb

facebook-paylas
Tarih: 01-11-2023 11:21

Halikarnas Balıkçısı 50. Ölüm yıldönümünde deniz üzerinde anılacak

Dünyaca ünlü edebiyatçı, şair yazar, Bodrum ve Mavi Yolculuğu dünyaya tanıtan Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaaağaçlı ölümünün 50. Yılında deniz üzerinde bir hafta sürecek kültür ve sanat etkinlikleri ile anılacak.

 

USTA TİYATROCULAR MAVİ SÜRGÜN’Ü OKUYACAK

Bu yıl 3-16 Kasım tarihleri arasında ilk kez gerçekleşecek Uluslararası Bodrum Tiyatro Festivali (BOTİF) kapsamındaki etkinlikte,  Cumhuriyet tarihinin ilk yelkenli okul gemisi STS Bodrum 5 Kasım Pazar gününden itibaren bir hafta boyunca Halikarnas Balıkçısı’nın “Mavi Sürgün”üyle gün batımına yelken açacak. Jehan Barbur’un ev sahipliğinde gerçekleşecek okuma tiyatrosunun her bir temsilinde Mustafa Alabora, Deniz Çakır, Derya Alabora, Kaan Çakır, Esra Akkaya, Kaya Akkaya, Gülbin Yeşil, Renan Bilek, Aslı Kobanbay, Kerem Kobanbay, Yonca Şahinbaş, Koray Şahinbaş, Berna Laçin ve Mustafa Avkıran gibi birbirinden önemli tiyatrocular, “Mavi Sürgün”den bölümler okuyacak.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI