Bugun...



Evleri yanan anne ve çocuğuna belediye sahip çıktı

Bodrum’da dün akşam saatlerinde çıkan ve iki evin kül olduğu yangında gözleri görmeyen oğlu ile birlikte dönen anneye Bodrum Belediyesi sahip çıktı. Anne ve oğlu bir otele yerleştirildi, yarın sabahtan itibaren yanan evde bakım ve onarım çalışmaları başlayacak.

facebook-paylas
Tarih: 19-09-2022 22:10

Evleri yanan anne ve çocuğuna belediye sahip çıktı

Bodrum’un  Kumbahçe Mahallesi Mercan Sokak’taki iki katlı ve 4 dairenin bulunduğu evin birinde dün akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıkmıştı. Yangında evleri tamamen küle dönen Dolunay S. İle oğlu 14 yaşındaki M.S. ölümden dönmüştü.

Bodrum Belediyesi ev ve eşyaları tamamen yanan anne ve oğluna sahip çıktı. Bir otele yerleştirilen anne ve oğlunun yaşadığı evde Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri ekipleri yarın sabahtan itibaren temizlik ve bakım onarım çalışmalarına başlayacak. Evin bakım ve onarımı devam edinceye kadar anne ve oğlunun otelde konaklayacağı ardından yapılacak yardımlarla eve eşya takviyesinin yapılacağı belirtildi. Vatandaşlar Bodrum Belediyesi’nin anne ve oğla sahip çıkması nedeniyle belediyeye teşekkür etti.

 

HABERİN GENİŞ DETAYI AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI