Bugun...



Kumbahçe’de iki ev yandı anne ve oğlu ölümden döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde iki evin kül olduğu yangında gözleri görmeyen oğlu ile annesi ölümden döndü. Yangının hemen ardından eve gelen öğretmen ise evinin yandığını göz yaşlarına boğuldu,. Yangın mahallede korku ve heyecan yarattı.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-09-2022 23:24:08 Tarih: 18-09-2022 20:03

Kumbahçe’de iki ev yandı anne ve oğlu ölümden döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Kumbahçe Mahallesi Mercan Sokak’taki iki katlı ve 4 dairenin bulunduğu evin birinde bilinmeyen bir nedenle yangın. Yangın  büyük bir hızla büyürken vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

 

ANNE VE OĞLU ÖLÜMDEN DÖNDÜ

38 yaşındaki Dolunay S.’nin evinin salonunda televizyonun düşmesi ile başladığı iddia edilen yangın sırasında odasında uyumakta olduğu iddia edilen ve gözleri görmeyen 14 yaşındaki oğlu M.S. Yangın sırasında odasında uyumaktayken son anda annesinin yardımı ile bahçeye çıkarıldı. Hızla büyüyen yangın bitişik daireye sıçradı.

 

 

PLAJDAN GELEN ÖĞRETMEN EVİNİN YANDIĞINI GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Plajda arkadaşları ile birlikte olan öğretmen A.Ş. evinin yandığını görünce dakikalarca gözyaşı döktü. Öğretmeni komşuları sakinleştirti.

Yangın bir saat kontrol altına alınırken binadaki iki ev tamamen yandı diğer iki evde kısmen zarar gördü. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışması yaptığı yangın ile ilgili olarak mal sahipleri  yangının başladığı kiracı Dolunay S.’den şikayetçi oldu. Dolunay S. İfadesi alınmak üzere polisler tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Görgü tanıklarından M.K. ise "Yangının çıktığı evdeki kadın sık sık sorunlar yaşıyordu, komşular bundan rahatsızdı, yine kendisi eve zarar vermeye çalışmış, psikolojik sorunları olduğunu öğrendik, yangının çıkış nedeni belirlenince bazı komşular imza toplayıp şikayetçi olacak" diyerek iddialarda bulundu, yangın mahalle halkında büyük korku yaşanmasına neden oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI