Bugun...



Dünyaca ünlü tatil adasında daire fiyatına yemek, fiyatlar çıldırdı

Ege’nin ortasındaki dünyanın en ünlü tatil ve eğlence mekanlarından biri olan Mikonos Adası’nda pandemi sonrası açılan turizm sezonunda fiyatlar çıldırdı. Mikonos Adası’nda bir tatilcinin iki kahve bir şişe suya 18,5 Euro ödediği ve sosyal medyada paylaştığı fiş Yunanistan’da günün konusu oldu.

facebook-paylas
Tarih: 29-05-2021 11:45

Dünyaca ünlü tatil adasında daire fiyatına yemek, fiyatlar çıldırdı

Bir Rus iş insanının akşam yemeğinde gelen 48 bin Euro hesap ise turizmcileri isyan ettirdi.  Mikonos adasında fiyatların uçuşa geçtiği, kedi dışkısından yapılan ve altın fincanda sunulan bir fincan kahvenin 150 Euro'dan satıldığı belirtildi.

Yunanistan’a ait Ege’nin ortasındaki dünyaca ünlü tatil ve eğlence kenti Mikonos Adası’da pandemi sonrasında turizm uçuk fiyatlarla başladı.

 

BİR KAHVE 150 EURO, DANA PİRZOLA 5 BİN EURO

 

Mikonos Adası’na tatile giden bir Yunan vatandaşının basit bir kafede içtiği kahveye 6,5 Euro, çikolataya  8 Euro ve 1 litre suya 4 Euro olarak ödediğini gösteren fişi paylaşmasının ardından bir tatilcide  ünlü bir beach clupta kahveye 150 Euro ve dana pirzolaya 5 bin Euro ödediğini yazarak sert tepki gösterdi.

 

MÜŞTERİLERİN MENÜYE BAKMALARI TAVSİYE EDİLDİ

 

Mikonos Adası’ndaki uçuk rakamlar Yunanistan’da günün konusu haline gelirken haberi duyuran www.protothema.gr haber sitesi Mikonos Eğlence ve Dinlence İşletmecileri Derneği Başkanı Yannis Theoharis, konuyla ilgili açıklamada bulunurken ‘Sanırım bu münferit bir olay. Her şeye rağmen tüm işletmelerin menüleri var. Müşteri alışverişini yapmadan önce menüye bakıp oturup oturmama konusunda karar verebilir’ dedi.

 

 

KEDİ DIŞKISINDAN YAPILAN KAHVE EN PAHALISI

 

Theoharis Mikonos Adası’nda ki fiyatların kentlere göre değişiklik gösterebileceğini belirterek kahvenin fiyatı merkez kafelerde 1,5 evro iken, Mikri Venetia bölgesinde 4 evro ve üzeri, Orno’da 6,5 Euro, Plati Yalo’da ise kedi dışkısından yapılan ve altın fincanlarda servis edilen kahvenin 150 Euro’ya kadar çıktığını belirtti.

 

 

DAİRE FİYATINA YEMEK BEDELİ ÖDEDİ

 

Theoharis ünlü bir beach clupta  ailesi ile birlikte yemek yiyen bir Rus iş insanının bir öğün için daire fiyatına yakın para bıraktığını yani 48 bin Euro yemek bedeli 5 bin Euro’da bahşiş bıraktığını söyledi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI