Bugun...



Devlet Hastanesi’nde satırla dehşet saçtı

Devlet Hastanesi’nde ki güvenlik görevlilerine satırla saldıran ve sağlık çalışanlarına hakarette bulunan Tolga İ. ile kız arkadaşı Elif Ö. gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Tolga İ. tutuklanırken, Elif Ö. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

facebook-paylas
Tarih: 21-12-2021 02:31

Devlet Hastanesi’nde satırla dehşet saçtı

Olay, sabah saatlerinde Dalaman Devlet Hastanesi’nin acil servisinde meydana geldi. Hastanede tedavisi süren kız arkadaşı Elif Ö.’yü görmesine izin verilmediğini ileri süren Tolga İ, yanında getirdiği satırla dehşet saçtı.

Sağlık çalışanlarına hakaret eden Tolga İ.’nin güvenlik görevlilerine de satırla saldırması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu.

İhbar üzerine hastaneye sevk edilen gelen polis ekipleri, Tolga İ.’ye kelepçe takacağı sırada kız arkadaşı Elif Ö. ise müşahede odasından aldığı makasla çevresindekilere saldırmaya çalıştı. Olay sırasında iki şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Tolga İ. tutuklanırken, Elif Ö. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI