Bugun...



DEM Parti Bodrum seçim aracına saldırı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren DEM Parti’nini seçim minibüsüne kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı yapılarak zarar verildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-03-2024 13:39:34 Tarih: 26-03-2024 13:30

DEM Parti Bodrum seçim  aracına saldırı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren DEM Parti’nin Konacık Mahallesi’ned gece park halinde bulunan seçim minibüsüne kimliği belirsizi kişi veya kişiler tarafından zarar verildiği açıklandı. Saldırıda aracın tekerlekleri patlatıldı, Bodrum Belediye Başkan Adayları’nın fotoğraflarınının yüzleri yırtıldı.

Saldırıdan sonar DEM Parti İlçe Örgütü bugün İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi oldu ve saldırganların bulunmasını istedi. Minibüs sanayi sitesine götürülerek tamir ve onarımına başlandı.

 

 

DEM Parti Bodrum İlçe Eş Başkanları Hülya Bayar ve Ersin Yaşar, ortak açıklama yaparak saldırıyı kınadı. İlçe Eş Başkanları, “Gece saatlerinde olduğunu düşündüğümüz ve Konacık Mahallesi’nde bulunan seçim aracımıza dönük yapılan bu saldırıyı ilçe örgütümüz adına kınıyoruz. Bu faşist saldırıyı gerçekleştirenler hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Daha önce de farklı il ve ilçelerdeki ofislerimize, seçim araçlarımıza dönük saldırılar gerçekleştirildi. Bu saldırılarda ne yazık ki, hep cezasızlık politikası uygulandı. Partimize yönelik ırkçı saldırıların devamlılığı da bu cezasızlık politikalarının neticesidir. Yerel seçim öncesinde partimize dönük bu ırkçı provokasyonlar karşısında inanıyoruz ki, halkımız kendi partisini sahiplenerek bu saldırıları boşa düşürecektir. Bodrum Dem Parti olarak bizler hız kesmeden, adaylarımız ile birlikte seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde açıklama gerçekleştirdi.

 
 



Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI