Bugun...



DEM Parti" Adaylarını çekecekler söylemi, kara propagandadır"

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM PARTİ) Bodrum İlçe Örgütü, seçimlere sayılı günler kala haklarında çıkan spekülasyonlara karşı basın toplantısı gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-03-2024 16:01:18 Tarih: 28-03-2024 15:57

DEM  Parti

Dem Parti Bodrum İlçe Örgütü binasında gerçekleştirilen toplantıya Dem Parti Bodrum Belediyesi Eş Başkan Adayları Zühal Macit, Mehmet Polat, belediye meclis üyesi adayları, Bodrum İlçe Örgütü yönetimi ve çok sayıda Dem Parti gönüllüsü katıldı.

Dem Parti Bodrum İlçe Örgütü, haklarında ‘adaylarını çekecekler’ yönünde yapılan söylemlerin kara propaganda olduğunu kaydederek; adayları ile seçimlere girdiklerini ve seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Dem Parti Bodrum İlçe Örgütü Eş Başkanı Hülya Bayar konu ile ilgili basın açıklamasını okudu. Bayar, “Seçime sayılı günler kala, her seçim döneminde olduğu gibi bu seçim döneminde de partimiz karalama kampanyalarının ve kara propagandaların hedefindedir. Bodrum yerelinde ‘Adaylarımızı seçimden çekeceğimiz’ yönünde yoğun bir spekülasyon yaratıldığını biliyoruz. Çok net ve açık bir şekilde tekrardan ifade ederiz ki; bizler DEM Parti olarak Bodrum’da kendi adaylarımız ile seçimlere giriyoruz. ‘Kent Uzlaşısı’ çerçevesinde herhangi bir siyasi parti ile anlaşmamız yoktur. Herhangi bir siyasi parti lehine seçimlerden çekilmiyoruz.” şeklinde konuştu.

Bayar, bu söylemlerle seçmenlerinin iradelerine yön verilmeye çalışıldığını kaydederek; “Bu kara propagandayı yapanlar bilmelidir ki; bizim seçmenimiz belirli bir siyasi süreçten geçen, demokrasiye inanan, geçmişten günümüze fedakârlıkla bedel ödeyen bir halktır. Ve partimize dönük bu kirli siyasi oyunu bozacak olan da halklarımızın büyük iradesidir.” dedi.

Seçim çalışmalarına son güne kadar devam edeceklerini aktaran Bayar, “Bizler, halklarımızdan aldığımız güç ile mücadele azmimiz ile seçim çalışmalarımıza adaylarımızla beraber devam ediyoruz. DEM Parti’nin iradesini görmek isteyenler başka yerlere bakmasın. DEM Parti’nin iradesi buradadır, adaylarındadır, halklarındadır. Partimiz ve halklarımız bu kara propagandayı ve bu kirli siyaseti boşa düşürecektir.” diye belirtti.

 
 
 



Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI