Bugun...



Çocuklar yarıştı hepsi güzeldi, hepsi birinci oldu

Muğla’nın bodrum ilçesinde düzenlenen Mini Miss&Mister World güzellik yarışması yapıldı. Her çocuğun birinci olarak ilan edildiği yarışma renkli görüntülere sahne oldu.

facebook-paylas
Tarih: 31-10-2021 21:23

Çocuklar yarıştı hepsi güzeldi, hepsi birinci oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde World Kids Beauty Association tarafından Gümbet Mahallesi’ndeki bir otelde düzenlenen Mini Miss&Mister World güzellik yarışması büyük ilgi gördü. Yarışmaya Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Kırgızistan ve Özbekistan’dan 18 çocuk katıldı. Yerli ve yabancı turistler ile çocukların aileleri ve yakınlarının ilgi ile izlediği yarışmanın jüri üyeleri arasında 2016 yılındaki Miss Grand International yarışmasında Türkiye’yi temsil eden Ege Ukraynalılar Derneği'nin başkanı Diana Osypenko da yer aldı. Yarışma pandemi kuralları göz önüne alınarak yapıldı.Yarışmada podyumda ülkelerin geleneksel kıyafetleri ile yürüyen çocuklar, müzik eşliğinde dans etti.

 

TÜM ÇOCUKLAR BİRİNCİ OLDU

 

World Kids Beauty Association Başkanı ve Kırgızistan güzellik kraliçesi Ayjamal Osmonova organizasyonun amacını kültürel etkileşim, çocukların yaratıcılıklarını ve özgüvenlerini geliştirmek olduğunu belirterek    “Bu yarışmada tüm çocuklar yarışmanın kazananı oluyor. Hepsi tacını takıyor. Böylece kendilerine olan güvenleri artıyor ve üzülmemiş oluyorlar. Her çocuğun ayrı bir yeteneği var ve bizim bu yeteneklere dikkatimizi çekmemiz gerekiyor. Amacımız gelecekteki daha profesyonel yarışmalara çocuklarımızı hahazırlamak. Bu nedenle yarışmaya katılan tüm çocuklarımızı birinci ilan ettik” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI