Bugun...



Bodrum'un çağdaş gençleri Ata’nın huzurunda

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bodrum Şubesi öğrencileri geleneksel hale getirdikleri Anıtkabir ziyaretini bu yıl 13. Kez gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 15-11-2021 11:56

Bodrum'un çağdaş  gençleri Ata’nın huzurunda

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bodrum Şubesi öğrencileri bu yıl 13. Kez Anıtkabir'i ziyaret ederek Ata’nın huzuruna çıktı.

 

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen ziyarete ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı ve dernek üyesi 40 lise ve üniversite öğrencisi  Anıtkabir’i ziyaret etti, saygı duruşunda bulundu. Dernek Başkanı Saraçbaşı “Aramızda lise ve üniversite öğrencilerimiz var. Çocuklarımızın hepsi öğrenci Bazı şeyler kolay olmuyor. Ama zoru kolay edenler var. Bu yıl öğrencilerimizle birlikte 13. Kez Ata’mızı ziyaret etmenin gururunu yaşıyoruz. Bundan sonraki yıllardada çocuklarımıza bu gururu bu onuru yaşatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Saraçbaşı ÇYDD’nin 120 şubesi ile birlikte gerçekleştirilen ziyarete Genel Başkan Prof. Ayşe Yüksel, Başkan yardımcısı Gülhan Karatay, yönetim kurulu üyeleri ve şube başkanlarınında katıldığını söyledi.

ÇYDD Gençleri daha sonra Anıtkabir Müzesi ve İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün kabrini de ziyaret etti. Muğla ve Marmaris şubelerinin gençleriyle birlikte birinci, ikinci meclisleri de gezen gençler ardından Rahmi Koç Müzesi ve Ankara Kalesi’ni de gezdi.

Rehber eşliğinde kısa bir Ankara turu da yapan gençler duygu dolu anlar yaşadılar. Gençlerin büyük bir bölümünün Anıtkabir’i ilk kez ziyaret ettikleri belirtildi.

 

 

 




Editör: MELİS ANTER




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI