Bugun...



Bodrum’u çıldırtan elektrik kesintisi, AYDEM'e tepki büyük

Bodrum’da dün akşam saat 21.30 sıralarında kesilen ve bu sabah saat 20.30 sıralarında kısmen gelen elektrik ilçede yaşayanları sert tepkisine neden oldu. Saatlerce evlerde karanlıkta ve işyerlerinde mağdur olan esnaf sert tepki gösterdi, AYDEM’ den henüz bir açıklama gelmedi.

facebook-paylas
Tarih: 25-07-2022 09:20

Bodrum’u çıldırtan elektrik kesintisi, AYDEM'e tepki büyük

Bodrum’da dün gece saat 21.30 sıralarında trafo yangını nedeni ile gerçekleştiği iddia edilen elektrik kesintisi ilçede hayatı felç etti. Binlerce ev ve işyeri elektriksiz kaldı., Vatandaşlar ve esnaf AYDEM’e (Aydın Denizli Elektrik Dağıtım Merkezi) ulaşmaya çalıştı ulaşamadı. Saat 01.30’dan sonra birçok bölgeye elektrik verilirken Torba, Kızılağaç, Çiftlik ve Çamlık Mahalleleri haricindeki  mahallelere elektrik verilebildi.

 

 

Ancak Torba ile kızılağaç Mahalleri’nin bazı bölgelerinde hala elektrik olmadığı belirtildi.

Yaklaşık 11 saat elektriksiz kaldıklarını belirten Meliha Durmuş (56) “Bu çağda bu nasıl bir rezillik, elektriği kestin haber vermedin ne zaman geleceğini söylemedin, para toplamaya gelince topluyorsun. Burası turizmin gözde markası, bir dünya markası. Bu turistlere bu ilçede yaşayanlara bu kabusu yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Sorun, arıza olabilir, ancak insanlara iki mesaj atarsın bilgilendirirsin, saatlerce elektriğin gelmesini bekledik, yazıktır, günahtır, vatandaşı vatandaş yerine koymamanın hesabı sorulur bir gün” dedi.

Sosyal medyadan binlerce kişi  ise elektrik kesintisi ve arıza nedeniyle bilgilendirme yapılmadığı için AYDEM’e sert tepki gösterdi.




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI