Bugun...



Bodrum’da karanlıkta kaldı, birçok mahallede ELEKTRİK yok

Muğla’nın Bodrum ilçesinde şehir merkezi ile birçok turistik mahallede akşam saatlerinde kesilen ve elektrik ilçenin büyük bölümünü karanlıkta bıraktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-07-2022 22:51:27 Tarih: 24-07-2022 22:44

Bodrum’da karanlıkta kaldı, birçok mahallede  ELEKTRİK yok

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün saat 21.30 itibarıyla şehir merkezindeki birçok mahalle ile turistik, Torba, Adabükü, Çiftlik, Yalı, Mumcular, Güvercinlik ve Kızılağaç Mahalleri’nde elektrik gitmesi ve şehrin büyük bölümünün karanlığa gömülmesi turizmcileri ve vatandaşları isyan ettirdi.

Onlarca vatandaşın bilgi almak için Bodrum Belediyesi ve AYDEM (Aydın Denizli Elektrik Dağıtım Merkezi) Bodrum Şubesi’ni aradığı ancak elektrik şirketinden kimseye ulaşamadığı belirtildi.

 

AÇIKLAMA YAPAN YOK

Bodrum Yurttaş İnsiyatifi Sözcüsü Ayhan Karahan yaptığı açıklamada “Turizm bölgesindeyiz güya, 1.5 milyon kişinin yaşadığı kentte elektrikler yaklaşık 1,5 saattir yok ne zaman geleceği belli değil, bilgilendiren de yok, AYDEM yetkililerine ise ulaşamıyoruz” diye konuştu.

 

TRAFODA YANGIN ÇIKTI

Elektrik kesintilerine bir trafoda çıkan yangının ana enerji nakil hatlarında arıza meydana gelmesine neden olduğu ve onarım çalışmalarının devam ettiği belirtildi.




Editör: Yaşar Anter




Etiketler : aydem elektrik

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI