Bugun...



Bodrum Mandalinası’nın korunması ve tanıtımı için akıl arama toplantısı yapılacak

Bodrum Kent Konseyi’nden bugün yapılan yazılı açıklamada konsey bünyesinde Bodrum Yarımadası için alınan / alınacak ulusal ve uluslararası coğrafi işaretli ürünlerin takibinin yapılması, sürdürülebilirliği, kurumlar arası koordinasyonun sağlanması amacıyla Coğrafi İşaretler Çalışma Grubu oluşturulduğu belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 04-03-2022 12:47

Bodrum Mandalinası’nın korunması ve tanıtımı için akıl arama toplantısı yapılacak

Yapılan açıklamada şunlar belirtildi:

 

***İlk olarak BKK | Coğrafi İşaretler Çalışma Grubu, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Ticaret Odası’nın ortak projesi kapsamında, halen coğrafi işareti bulunan Bodrum Mandalinası’nın korunması ve ekonomik değerinin arttırılması amaçlı, katma değerli yiyecek içecek ve diğer türev ürünlerinin otel, restaurant, cafe ve bar menülerinde yer alması, kullanılması ve çoğalması konulu akıl arama toplantısı yapılacaktır.

 

***Takip edebilmeniz ve toplantı çıktılarının kamuoyu ile paylaşılabilmesi için etkinliğimize davetlisiniz. Organizasyonda isteyen katılımcılar Bodrum Mandalinalı yiyecek, içecek ve diğer katma değerli ürünlerle katkı koyacak, ikram edilecektir.

 

 

Bodrum Kent Konseyi | Coğrafi İşaretler Çalışma Grubu

Erman Aras | Grup Kolaylaştırıcısı

Ali Kansu ■ Cem Şen ■ Ciğdem Erko ■ Demet Ağaoğlu ■ Ercan Pehlivan ■ Erdoğan Özüdoğru ■ Erhan Yürüt ■ Fidel Berber ■ Gürol İnan ■ Kenan Apaydın ■ Mehmet Ali Bahar ■ Müzeyyen Meriç ■ Pelin Dumanlı ■ Süleyman Tercan ■ Taner Kökten ■ Ulvi Erhan Erol ■ Prof.Dr. Ümmühan Gökovalı

 

MANDALİN’DE MANDALİN BULUŞMASI




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI