Bugun...



Bodrum genç Bulut Algül'ü gözyaşları içerisinde uğurladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün gece saatlerinde spor yaparken kalp krizi geçirip yaşamını yitiren 19 yaşındaki Bulut Akgül bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede gözyaşları sel oldu. Baba Yılmaz Algül “Çok küçük değil mi bakın ne olur oğluma bakın çok küçük değil mi?” diyerek gözyaşları döktü.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-01-2023 23:45:26 Tarih: 19-01-2023 23:40

Bodrum genç Bulut Algül'ü gözyaşları içerisinde uğurladı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi’nde yaşayan ünlü turizmci, eski AKP ilçe  Başkanı ve Bodrum Sağlık Vakfı yönetim kurulu üyesi evli ve iki çocuk babası Yılmaz Algül’ün 19 yaşındaki oğlu Bulut Algül dün akşam saatlerinde kendilerine ait otelin rezidans bölümündeki  spor salonunda finness yapıp ip atlarken birden fenalaşıp yaşamını yitirmişti.

 

BODRUMLULAR GÖZ YAŞLARINA BOĞULDU

Genç Algül’ün cenazesi bugün Ortakent Kerem Aydınlar Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Ortakent Mezarlığı’nda toprağa verildi. Algül’ün cenaze törenini Muğla Valisi Orhan Tavlı, Kaymakam Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP İlçe Başkanı Başar Bıyıklı, CHP Muğla Milletvekili aday adayı Halil Karahan, siyasi parti ve Bodrumlu dernek, kurum, kuruluşların başkanları, temsilcileri, Bulut'un arkadaşları baba Yılmaz Algül ile Algül ailesi katıldı.

 

 

ÇOK KÜÇÜK DEĞİLMİ OĞLUM ÇOK KÜÇÜK DEĞİL Mİ?

Anne Algül cenazede tabutun önünde duran oğlunun fotoğrafından gözlerini ayıramazken baba Algül ise taziyeleri kabul ederken gözyaşlarına boğuldu. Baba Algül defalarca “Bakın ne olur bakın daha çok küçük değil mi oğlum, çok küçük bıraktın bizi oğlum” diyerek gözyaşları döktü. Cenaze törenine yüzlerce Bodrumlu katıldı.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI