Bugun...



Ünlü turizmci Yılmaz Algül’ün oğlu Bulut Algül spor yaparken yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü turizmci ve Bodrum Sağlık Vakfı yönetim kurulu üyesi Yılmaz Algül’ün oğlu Bulut Algül spor yaparken yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-01-2023 17:45:20 Tarih: 19-01-2023 03:26

Ünlü turizmci Yılmaz Algül’ün oğlu Bulut Algül spor yaparken yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi’nde yaşayan ünlü turizmci, eski AK Parti ilçe  Başkanı ve Bodrum Sağlık Vakfı yönetim kurulu üyesi evli ve iki çocuk babası Yılmaz Algül’ün 19 yaşındaki oğlu Bulut Algül dün akşam saatlerinde kendilerine ait otelin rezidans bölümündeki  spor salonunda finness yapıp ip atlarken birden fenalaştı.

Algül ailesi tarafından çağrılan ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılan Bulat Algül yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Algül’ün  yüksek efora bağlı kalp krizi geçirmesi nedeni ile yaşamını yitirmiş olabileceği belirtildi. Cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Algül’ün ani ölümü ilçede büyük üzüntü yarattı.

BESİAD'dan bugün yapılan yapılan açıklamada "Bulut Algül'ün cenazesi bugün (Perşembe)  ikindi namazına müteakip Kerem Aydınlar Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Ortakent Mezarlığı'na  defnedilecektir. Acımız büyük, Bulut'a Allah rahmet, Yılmaz Abimize ve sevenlerine sabırlar diliyoruz" denildi.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI