Bugun...



Bodrum’dan dünyaya yoga ile barış mesajı gönderdiler

Dünya Yoga Şampiyonu Merve Tanrıverdi ve turizmci yoga Eğitmeni Neşe Akbaş Bodrum’un dünyaca ünlü Haremtan Tepesi’nde yoga yaparak dünyaya barış mesajı verdiler.

facebook-paylas
Tarih: 18-03-2022 16:42

Bodrum’dan dünyaya yoga ile barış mesajı gönderdiler

Üzerinde zeytin dalı bulunan ve “Dünya Barışı için Kendinle Barış” yazılı tablo ile poz veren iki ünlü yogacı "Onlarca medeniyete hoşgörü ile ev sahipliği yapmış hoşgörü cenneti dünya markası Bodrum’un güzelliklerini yoga ile birleştirip dünya barışı için her kesime seslenmek istedik. Önce kendimizle barışırsak dünyaya barış getirmekte zorlanmayız” dediler.

 

İstanbul’da yaşayan ve altı kez üst üste Dünya Yoga Şampiyonu olan yoga antrenörü Merve Tanrıverdi ile Bodrum’da yaşayan turizmci ve yoga eğitmeni Neşe Akbaş Bodrum’un dünyaca ünlü Haremtan Tepesi’ndeki tarihi yel değirmenlerinin önünde yaklaşık 40 dakika yoga yaptı. Bodrum Kalesi ve şehir manzaralı tepede yapılan yogayı tarihi mekanı gezen yerli ve yabancı turistlerde ilgi ile izledi.

 

 

TABLO VE ZEYTİN DALLARI İLE BARIŞ MESAJI VERDİLER

Neşe Akbaş’ın çizdiği dünya barışını simgeleyen ve üzerinde “Dünya Barışı İçin Kendinle Barış” yazılı tabloyu zeytin dalları ile süsleyen Akbaş ve tanrıverdi yoga eğitimi sonrası açıklamalar yaptı.

 

3 BİN YILLIK HOŞGÖRÜ KENTİNDEN DÜNYAYA SESLENMEK İSTEDİK

Akbaş üç bin yıllık barış ve hoşgörü kenti Bodrum’dan dünyaya barış için seslenmek istediklerini belirterek 2Bodrum onlarca medeniyeti bünyesinde barındıran, hoşgörü ve sevginin buluştuğu bir kent. Bodrumlu olmaktan gurur duyuyorum. Halen her yıl yaklaşık 90 ülkeden 2,5 milyon insan ilçemizi ziyaret ediyor. Bizde bugün yoga eğitimi ve yoganın insana kazandırdıkları değerler sakinlik, dinginlik insanın kendisi ile barışmasını ön plana çıkartarak tüm dünya uluslarına barış mesajı vermek istedik” diye konuştu.

 

 

DÜNYA BARIŞI İÇİN SAĞLIKLI BİR EVREN VE DÜNYA YARATMAK MÜMKÜN

Spor ve yoganın iyileştirici gücü nedeniyle ülkelerde büyük bir hızla arttırılması gerektiğini belirter Merve Tanrıverdi ise “Ukrayna ve Rusya arasındaki savaş nedeniyle hepimizin canı çok acıyor. Fakat bu savaşların en büyük temel nedeni içsel barış olmadan içsel çatışmalar bitmeden savaşlar ne yazık ki bitmeyecek. Olan yine her zamanki gibi uluslara, çocuklara, kadınlara ve yaşlılara olacak. Orijinal yoga sistemi teknikleri ile farkındalığınızı yükselterek pozitif enerjinizi tüm evrene yayıyorsunuz. Buda demek oluyor ki yoganın bütünleşmekteki etkisi ile dünya barışı içinde mutlu ve sağlıklı bir evren ve sağlıklı bir dünya çocuklarımıza ve geleceğimize bırakabiliriz.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI