Bugun...



Bodrum'da yılın son günü böyle geçiyor

Turizmin başkenti Muğla’da yeni yıl tatil için gelenler pişman olmadı. Bugün 20 derece hava ve 18 derece deniz suyu sıcaklığında tatilciler sahildeki kafeteryaları doldurdu bol bol denize girdi güneşlendi.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-12-2022 17:18:01 Tarih: 31-12-2022 17:11

Bodrum'da yılın son günü böyle geçiyor

Turizmin başkenti Bodrum yeni yılda yerli turistlerin akınına uğradı. Özellikle Ankara, İstanbul, Bursa gibi büşyük ve soğuk şehirlerden turistik ilçeye gelen bugün güneşli ve sıvak havayı görünce şehir merkezindeki ve Bitez, Turgutreis, Yalıkavak sahillerindeki kafeteryaları doldurdu, bol bol denize girdi güneşlendi.

 

KÖPEKLERİ İLE BİRLİKTE TATİLE GELDİLER

Ordu’dan yeni yılda bir haftalık tatil için eşi Erhan Güreşçi ve Pomeria cinsi  Fanti ve Paris isimli köpeklerine Noel anne kıyafetleri giydirerek Bodrum’a gelen Sevinç Sevinç Güreşçi, köpekleri ile birlikte herkesin ilgi odağı oldu. Güreşçi çifti “Yeni yıla Bodrum’da girmek için bir haftalık tatile geldi. Hava çok güzel ve yumuşak, iyiki tatil için Bodrum’u tercih etmişiz” dedi.

Bodrum’da yeni yıl hareketliliği için zaman zaman çarşı merkezinde uzun araç kuyrukları meydana geldi, güvenlik güçleri ek önlemler aldı.

Bodrum yeni yıla bugün Belediye Meydanı’nda Teoman konseri ile girecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI