Bugun...



Birleşik Krallık Büyükelçisi Morris: 2024’te 4 milyon İngiliz tatil için Türkiye’ye gelebilir

Birleşik Krallık Büyükelçisi Jill Morris Muğla ili ve ilçelerinde yerel yöneticeleri ziyaret ediyor. Morris Bodrum’da yaptığı açıklamada, Birleşik Krallık’tan Türkiye’ye gelen turist verilerinin salgın sonrasında yıldan yılda arttığını ifade ederken 2024 yılında büyük olasılıkla 4 milyonun üstünde ziyaretçinin Türkiye’ye geleceklerini beklediğini ifade etti.

facebook-paylas
Tarih: 06-09-2023 11:45

Birleşik Krallık Büyükelçisi Morris: 2024’te 4 milyon İngiliz tatil için  Türkiye’ye gelebilir

Birleşik Krallık Büyükelçisi Jill Morris Bodrum belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris ile Konsolos Başkatip Neale Jones MBE, Adalet ve İçişleri Müşaviri Abigail Grove, Adalet ve İç İşleri, Terörle Mücadele Politika ve Program Personeli Johanne Lamirande, Terörle Mücadele Polis Görevlisi Alan Judd, Birleşik Krallık Muğla Bölgesi Muavin Konsolosu Nazlı Hamitoğlu, Birleşik Krallık Bodrum Fahri Konsolosu Aslı Erbektaş’ta bulundu.

Turizmin dışında da çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Ahmet Aras, belediyenin tarıma yönelik projeleri desteklediklerini, Bodrum’da tarımsal faaliyetlerin daha kaliteli ve sürdürülebilir olması için topraksız tarım gibi projelere katkı vermeye devam edeceklerini ifade etti.

 

 

Görüşmede kültürel etkileşim ve dostluk ilişkilerini güçlendiren etkinliklere değinilirken Bodrum’un özellikle çevre Yunan adaları ile ilişkilerinden, ortak etkinlik ve gerçekleşen projeleri olan Leros Barış Festivali ile Kos Dostluk Konserinden bahsedildi.

4 MİLYONUN ÜZERİNDE TURİST BEKLİYORUZ                        

Görüşmede Büyükelçi Jill Morris Birleşik Krallık’tan Türkiye’ye gelen turist verilerinin salgın sonrasında yıldan yılda arttığını ifade ederken 2024 yılında büyük olasılıkla 4 milyonun üstünde ziyaretçinin Türkiye’ye geleceklerini beklediğini ifade etti.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI