Bugun...



Binlerce yıllık tarihin içinde yoga dersleri başladı

Muğla’nın Milas ilçesindeki binlerce yıllık tarihi geçmiş sahip Antik Kapıkırı ve Heraklia kenti harabeleri içerisinde yoga dersleri başladı.

facebook-paylas
Tarih: 24-08-2023 11:10

 Binlerce yıllık tarihin içinde yoga dersleri başladı

Muğla’nın Milas ilçesinde CHP’li Milas Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kadınlara yönelik açılan yoga kursuna katılan kursiyerler,  antrenmanlarını Milas’ın tarihi Kapıkırı Mahallesi’nde doğa güzelleği ve harabeler arasında  gerçekleştirdi.

Burçin Bozkurt’un eğitmenliğinde Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde haftanın dört günü gerçekleşen yoga antrenmanı bu kez Kapıkırı’nın muhteşem atmosferinde ve Bafa Gölü’nün muazzam manzarasında gerçekleştirildi. Yoga kursuna katılan kadınlar, açık alanda düzenlenen etkinlikten büyük keyif aldıklarını dile getirdi.

 

 

YOGA RUHU, KAPIKIRI’NIN BÜYÜLÜ ATMOSFERİNDE HAYAT BULDU

Yoganın insan vücuduna ve ruhuna birçok faydası olduğunu belirten Yoga Antrenörü Burçin Bozkurt, zihni ve bedeni birleştiren, esneklik sağlayan yoga sayesinde beden güçlendikçe zihnin de güçleneceğini belirtti.

Yoga eğitmeni Bozkurt “Amacımız doğa, tarih, kültür, turizm ve sporu bir arada yaşatmak ve tanıtmak. Göl manzaralı binlerce yıllık tarihin içerisinde gerçekleştirdiğimiz yoga eğitimine ilgi büyük oldu, yoğu tutkunları büyük keyif aldı” dedi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI