Bugun...



BAYK KIŞ TROFESİNDE YELKENLER EROL TAŞBAŞLI ANISINA AÇILDI

Bodrum Açıkdeniz Yelken Spor Kulübü'nün (BAYK) düzenlediği SCHÜCO-BAYK Kış Trofesi'nin heyecanlı ve mücadeleyle geçen beşinci ayağında, geçen yıl ebediyete uğurlanan kulübün kurucularından Erol TAŞBAŞLI anıldı. Türkiye'de ilk kış trofesi yarışlarını gerçekleştiren BAYK'ın beşinci ayağında 25 teknede ekipler yelken açtı. Trio sınıfı ikinci ayak yarışları ise cuma günü tamamlandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-04-2024 12:24:31 Tarih: 09-04-2024 12:19

 BAYK KIŞ TROFESİNDE YELKENLER EROL TAŞBAŞLI ANISINA AÇILDI

 

Yedi ayaktan oluşan ve finale yaklaşılan trofe mücadelesinde hafta sonu bir araya gelen yelkenciler, iki yarış gününde farklı rotalarda yarıştı. Yarışlar başlamadan önce, geçen yıl sonsuzluğa uğurlanan BAYK'ın kurucu üyelerinden Erol TAŞBAŞLI anısına saygı duruşuyla bulunularak denize çelenk bırakıldı. Taşbaşlı anısına özel kupaların hazırlandığı yarış haftasında yelken açan katılımcılar, bol rüzgarlı havada heyecanlı geçen mücadelelerini başarıyla tamamladı.

 

 

İkinci yarış gününün sonunda ekipler limana dönerek yelkenlerini toplarken, yarış sekreterliği elde edilen puanları hesaplayıp sıralamayı belirledi.

Dereceye giren ekiplere kupalarının verildiği  ödül töreni, renkli olduğu kadar duygusal anlara da sahne oldu.

Sınıflarında genel sıralamada birinci olanlara Erol TAŞBAŞLI Anma Kupaları verildi.  Ödül törenine katılanlar arasında  yelken camiasının duayeni Ziya Ergün, BAYK'ın kurucu üyeleri, bazı eski çalışanları, Taşbaşlı'nın kızı İdil Taşbaşlı ve kardeşi Ertuğrul Taşbaşlı da yer aldı.



Çiçekler arasında Erol Taşbaşlı'nın fotoğrafının yer aldığı sahnede, Şenkar Öztüzün, kulübün kurucu üyesi ve önceki dönem komodorlarından Ömer Karacalar, kurucu üye Arto Tekyıldız, Zeki Özkal ile Taşbaşlı'nın kızı İdil Taşbaşlı ve kardeşi Eğtuğrul Taşbaşlı bir araya geldi.

 

Duygusal anların yaşandığı o sahnede Erol Taşbaşlı Anma Kupaları verildi.

.Yarışçılardan Rıfat Can Tacettinoğlu ve "Benimle evlenir misin" yazılı yelkeni açarak evlenme teklif ettiği Ceren Yıldız'a da yarış haftası anısına sponsorları tarafından özel kupa verildi.

 

 

Yarışçılara kupaları Schüco Türkiye Güney Ege ve Akdeniz Bölge Satış Sorumlusu Tarık Onar,  BAYK Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Günel, Eser İnce, müzisyen Fatih Erkoç, BAYK kurucu üyelerinden Zeki Özkal, BAYK geçmiş dönem komodorlarından Ömer Karacalar tarafından verildi.

 

 

 
 



Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI