Bugun...


Akyarlar tepelerini yaktılar, sabotaj iddiası var...
Tarih: 01-11-2020 14:38:06 Güncelleme: 01-11-2020 14:38:06 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Akyarlar Mahallesi’nde bu sabaha karşı makilik alanda çıkan yangının sabotaj olduğu iddia edildi. Güvenlik güçleri yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

facebook-paylas
Tarih: 01-11-2020 14:38

Akyarlar tepelerini yaktılar, sabotaj iddiası var...

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Akyarlar Mahallesi Kemer Mevkii’nde saat 03.00 sıralarında makilik alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile hızla büyüdü. Aynı anda 3-4 noktadan çıktığı iddia edilen yangına Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile Bodrum Orman İşletme Şeflği’ne ait arazözler müdahale ederken, alevlerin sitelere yaklaşması üzerine bazı vatandaşlar ve site görevlilerinin de kazma, kürek ve patpat denilen yangın söndürme paspasları ile müdahale ettiği görüldü.

 

AYNI ANDA 3-4 NOKTADAN ALEVLER ÇIKTI

 

Yaklaşık 3 saatte kontrol altına alınabilen yangında 3 hektarlık alan zarar gördü. Yangının 3-4 noktadan aynı anda çıktığını belirten evli ve iki  çocuk babası 48 yaşındaki Selami Büyük “Bu bölgede çok sık yangın çıkıyor, daha doğrusu çıkarılıyor, yangının başladığı yerlerde yerleşim yok insanda olması mümkün değil, birileri gidip ateş atmadıktan sonra orada yangın çıkmaz, itfaiye ekipleride bu yönde araştırmalarını sürdürüyor” diye konuştu. Yangın ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

 

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI