Bugun...



Barınaktaki hayvanlar bakımsız ve sahipsiz kaldı

Milas Belediyesi’ne ait Güllük Hayvan Barınağı’nda personel eksikliği sebebiyle bakımsız kalan hayvanlara gönüllüler sahip çıktı. Yaklaşık 1 haftadır barınağa gönüllülerin destek verdiğini ifade eden hayvanseverler, biran önce barınağa personel tahsis edilmesini istedi.

facebook-paylas
Tarih: 22-12-2021 11:27

Barınaktaki hayvanlar bakımsız ve sahipsiz kaldı

Milas Belediyesi’nin personel desteği verdiği Güllük Hayvan Barınağı’nda görevli 2 personelin sağlık sorunları sebebiyle işe devam edememesi sonucu, yerlerine personel tahsisi yapılmaması nedeniyle barınaktaki hayvanların kaderine terk edildiğini söyleyen hayvanseverler, yaklaşık 1 haftadır barınaktaki tüm hayvanların gönüllüler tarafından bakıldığını söyledi.

Barınaktaki kötü durumu defalarca Milas Belediyesi’ne bildirdiklerini ifade eden hayvanseverler, halen bir sonuç alamadıklarını söyleyerek, sokak hayvanlarının adeta kaderine terk edilmesini eleştirdi.

Hayvanların soğuk kış günlerinde aç susuz kalmamaları ve diğer bakımlarının yapılması için büyük emek verdiklerini kaydeden hayvanseverler, nöbet sistemi ile barınağa destek vermeye çalıştıklarını belirterek, “İşimizi gücümüzü bırakıp bu canlara yardım etmeye çalışıyoruz. Ancak bu durum ne kadar daha böyle sürer bilemiyoruz. Bu hayvanlara gerçekten yazık. Tüm çağrılarımıza cevapsız kalan Milas Belediyesi yetkililerine yine sesleniyoruz. Biran önce bu sokak hayvanlarının durumunu görün ve gereken desteği sağlayın.” dedi.




Kaynak: habermilas.com

Editör: MELİS ANTER




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI