Alevler evlere yaklaştı İnlice Mahallesi Tahliye Ediliyor!
Fethiye'nin Göcek Mahallesi'nde çıkan orman yangını, şiddetli rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyerek İnlice Mahallesi'ne kadar ulaştı. Alevlerin yerleşim yerlerini tehdit etmesi üzerine jandarma ekipleri, İnlice Mahallesi'nde tahliye çalışmalarına başladı.
Yangına havadan ve karadan çok sayıda ekip müdahale ederken, ekiplerin alevlerin yerleşim alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ettiği öğrenildi. Bölgede söndürme ve tahliye çalışmaları eş zamanlı olarak sürdürülüyor.
Editörümüz haberlerin doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde okuyuculara ulaştırılmasını sağlamak amacıyla büyük bir titizlikle çalışır. Editörlük kariyerinde edindiği deneyimler ve uzmanlık alanları, anterhaber.com'a değer katmaktadır. Hem yerel hem de ulusal düzeydeki gelişmeleri yakından takip eden Editör Kullanıcısı, derinlemesine analizler ve kapsamlı haber dosyalarıyla okuyuculara en doğru bilgiyi sunmayı hedefler.