Bugun...



Akrep Nalan’dan sevindirici haber var "İyiyim çok teşekkür ederim"

Muğla’nın bodrum ilçesinde yaşayan ve 4 gün önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Akrep Nalan ANTERHABER’e açıklamalarda bulundu, sevindirici haberi verdi.

facebook-paylas
Tarih: 13-12-2021 12:45

Akrep Nalan’dan sevindirici haber var

Akrep Nalan “Sağlığım ile ilgili sıkıntılı günler geçirdim, çok şükür iyiye gidiyorum. Böyle bir günde insan ne kadar çok sevildiğini daha iyi anlıyor. Yaklaşık bir hafta daha müşahede altında kaldıktan sonra taburcu olup evimde dinleneceğim, beni merak edenlere iyi haber vermek istedim” dedi.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde hayat arkadaşı Alişan Çiçek ile birlikte yaşayan ve 4 gün önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınan 67 yaşındaki Akrep Nalan lakaplı ünlü sanatçı Füsun Nalan Açın sağlı ile ilgili son gelişmeleri değerlendirdi.

 

 

İNSAN NE KADAR SEVİLDİĞİNİ BÖYLE GÜNLERDE DAHA İYİ ANLIYOR

Akrep Nalan hastaneye yattığı günden buyana tahlil ve tedavilerinin devam ettiğini belirterek “Tabi insanın yaşı biraz ilerleyince bazı sağlık sorunları yaşanıyor. Kilolu olmam nedeniyle damar yolunu bulmakta güçlük çektiler, akciğerlerde su vardı onu aldılar. Bu arada rahatsızlandığımı duyan benim ve Alişan’ın telefonlarına mesaj yağdırdılar. Çok sağ olsunlar insan böyle günlerde ne kadar sevildiğini daha iyi anlıyor. Beni arayan soran, merak eden herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

BİR HAFTA DAHA MÜŞAHEDE ALTINDA KALACAĞIM

Akrep Nalan yaklaşık bir hafta daha hastanede kalacağını belirterek 2Doktorlarım ne söylerse ona uyuyorum. Yaklaşık bir hafta daha hastanede kalacağım. Ayrıca dün yazdığım mesajda, Eşe, Dosta, ilgilenenlere ve merak edenlere, “Geliyor gelmekte olan” derken, umutla beklediğim sağlıklı ve neşeli günleri kastetmiştim. Yani kısacası asayiş berkemal” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI