Bugun...



Ak Partili Gökmen: 44 milyon metrekareyi imara açtığınızda neden sustunuz

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen bugün yaptığı yazılı açıklamada “Bodrum Belediyesi hazine arazileri satışlarından aldığı %30 payı kasasına koyduğunda sesini çıkarmıyor ama medyaya gelince bol bol konuşuyor!” diye konuştu.

facebook-paylas
Tarih: 15-05-2021 23:44

Ak Partili Gökmen: 44 milyon metrekareyi imara açtığınızda neden sustunuz

RUSLARLA ORTAKLIK YAPILARAK İMARA AÇILMAK İSTENEN ARSALAR VAR

 

AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen bugün yaptığı yazılı açıklamada Bodrum Belediyesi’nin hazine arazileri satışlarından aldığı %30 payı kasasına koyduğunda sesini çıkarmıyor ama medyaya gelince bol bol konuşuyor, diyerek “Ama biz CHP’li Muğla ve Bodrum belediyelerinin de aslında çok iyi bildiği tüm çelişkileri sormak ve hatırlatmak istiyoruz Bodrum Belediyesi’nin BOTAV ve Rus işadamlarıyla ortak hareket ederek, Ortakent’te bulunan 69 dönüm hazine arazisini Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nden istemesi ve bakanlıktan imar yetkisi istemesini   nasıl açıklayacaksınız? 49 yıllığına talep ettiğiniz bu arazide yoğun yapılı otel, spor salonları, ticari alanlar ve konutlar yapılmasıyla ilgili neden uğraşıyorsunuz? Hani siz imara karşıydınız? Neden bu alanı imara açtırmak istiyorsunuz? Üstelik açıklamanızda Ruslarla ortak olan BOTAV yöneticileri de yer aldı. Bu nasıl bir çelişki, nasıl bir tuhaf ilişkiler yumağı?!” ifadelerini kullandı.

 

Gökmen açıklamasının devamında ise şunları belirtti.

 

***Basın açıklaması yaptığınız, “İmara karşıyım” dediğiniz arazi için daha önceki belediye yönetimi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na nasıl bir plan sundu? Bu plan çalışması sizin döneminizde devam etmedi mi? Karşı çıktığınız bu arazi de nasıl bir imar durumu istendi? Peki şimdi ki imar durumu nedir? Partinizin yönettiği zaman yapılan ve sizin döneminizde de devam eden imar çalışmalarına karşı çıkmadınız da, şimdi neye dayanarak bu açıklamaları yapıyorsunuz? Bu nasıl bir çelişkidir?

 

 

***Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutreis’te geçen yıl imara açılan, Bodrum Belediyesi’nin de onayladığı 43 milyon 970 bin metrekare arazi içinde belediye olarak bir karşı duruş sergileyip, tepki verdiniz mi? Siz nasıl imara karşısınız da yaklaşık 44 milyon metrekare arazinin imara açılmasına tepki vermiyor hatta onaylıyorsunuz? Bu nasıl bir çelişkidir?

 

ARITILMADAN DENİZE BIRAKILAN LAĞIM SULARI İÇİN TEK BİR KELİME ETMEDİNİZ!

 

***Çevreye çok duyarlı olduğunuzu söylüyorsunuz, gerçekten bu söyleminizde samimi misiniz? Eğer öyleyse bugüne kadar defalarca gündeme getirdiğimiz Gümbet, Yalıkavak, Turgutreis, İslamhaneleri, Mumcular, Bodrum ve Ortakent’te arıtılmadan doğaya ve denize bırakılan lağım suları için neden tek bir kelime bile etmediniz? Bu lağım sularının doğaya ve denize bırakılması kadar büyük çevre katliamlarına neden sessiz kaldınız?

 

 

***Ortakent’le ilgili yapılan açıklamada yer alan kişi ve kurumlar yukarıda saydığımız katliamlara, tuhaflıklara hep sessiz kaldılar. Bu mu çevre sevgisi, bu mu Bodrum sevgisi? İşine gelene tepki ver, işine gelmeyen katliamlara, rezilliklere sessiz kal.

 

BODRUM'U KANDIRIP GÜNDEM YARATIYORSUNUZ

 

***Aklınız sıra bu sayede Bodrum’un gözünde itibar kazandığınızı sanıyorsunuz. Ama siz bu açıklayamadığınız çelişkilerle aslında Bodrum’u kandırıyor, misliyle yaptıklarınızın üzerini örtmek için gündem yaratıp, göz boyuyorsunuz.

 

 

***Bugüne kadar bu konularda başarılı oldunuz. Sahte gündemler yaratıp Bodrum’u parsel parsel mahvettiniz ve yaptıklarınızın üzerini bu sahte gündemlerle örttünüz.

 

 

***Haklı olduğumuzu sizde çok iyi biliyorsunuz. Zaten Bodrum’un durumu da ortada. On yıllardır rant uğruna inanılmaz yapılaşmaya göz yuman, bu yapılaşmaya paralel olarak alt yapıyla ilgili çivi bile çakmayan CHP zihniyeti, şimdi de günah çıkarmak istiyor.

 

***Siz önce on yıllardır Bodrum’u nasıl bu hale getirdiniz onun hesabını verin!




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI