Bugun...



18 yaşındaki voleybolcu 6. kattan düşüp öldü

18 yaşındaki Julia Ituma kaldığı otelin penceresinden düştü

facebook-paylas
Güncelleme: 13-04-2023 17:23:06 Tarih: 13-04-2023 16:20

18 yaşındaki voleybolcu 6. kattan düşüp öldü

2004 doğumlu İtalyan voleybolcu Julia İItuma, Eczacıbaşı maçının ardından kaldıkları otelin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Eczacıbaşı Dynavit, Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında İtalyan temsilcisi Igor Gorgonzola Novara'yı 3-0 mağlup ederek finale adını yazdırdı.

 

İstanbul’da oynanan maçın ardından gece yarısı sarsıcı bir olay yaşandı. Milli voleybolcu Ebrar Karakurt’un da takım arkadaşı olan Igor Gorgonzola Novara takımının 18 yaşındaki oyuncusu Julia Ituma kaldıkları otelin penceresinden düşerek hayatını kaybetti.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Eczacıbaşı Spor Salonu’nda oynanan maçta görev alan oyuncu gece geç saatlerde trajik bir olayla yaşamını yitirdi. Maçın ardından İtalyan ekibi Burhan Felek Spor Salonu’nun yanındaki otelde konakladı. Otelin önünde sabah 05.30 sıralarında Julia Ituma hareketsiz yatarken bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, Ituma’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

 

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken Nijerya asıllı İtalya vatandaşı Julia Ituma’nın otelin 6’ncı katında kaldığı öğrenildi. Ekiplerin çalışma yaptığı yerde voleybolcunun ayakkabıları dikkat çekti.

Julia Ituma’nın kaldığı otelin penceresinden düştüğü tespit edildi. Polis, Julia Ituma’nın 22.30-23.50 saatleri arasında koridorda gezdikten sonra odasına girdiğini belirledi. Ituma’nın ölümü İtalyan takımında şok etkisi yarattı.

Ebrar Karakurt ‘un da otel önünde olayın şokunu yaşadığı görüldü. Voleybolcu Julia Ituma’nın cenazesi olay yeri ve savcının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

Oyuncunun ölümüne yol açan nedenler araştırılıyor ve intihar olasılığı da göz önünde bulunduruluyor.

İTALYA’DA GÜNDEME OTURDU

Ituma’nın ölümü İtalya’da şok etkisi yarattı. İtalyan medyası olayı manşetlerine taşırken, yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor.

İtalyan medyasında yer alan haberlerde olayın gece 04.00 sularında meydana geldiği belirtildi. İtalyan La Stampa gazetesi, genç oyuncunun oda arkadaşı İspanyol voleybolcu Varela Gomez’in uyuduğu sırada olayın yaşandığını aktardı.

İtalya’nın İstanbul başkonsolosluğu ve Ankara büyükelçiliği de gelişmeleri ve soruşturmayı yakından takip ettiklerini duyurdu.

GELECEĞİN YILDIZI OLARAK GÖRÜLÜYORDU

Milano’da Nijeryalı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen, 192 cm boyundaki oyuncu güçlü fiziğiyle geleceğin yıldızlarından biri olarak görülüyordu. 19 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda İtalya şampiyonluk yaşarken Julia Ituma MVP olmuştu.

 

Genç oyuncu, Vakıfbank ve İtalya’da voleybolun en büyük yıldızlarından biri olarak gösterilen Egonu’nun veliahtı olarak lanse ediliyordu.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI