Bugun...



Zülfü Livaneli işsiz kalan müzisyenler için söyledi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Sevdalım Hayat Müzikali’nde sahneye çıkan ünlü sanatçı Zülfü Livaneli bu kez işsiz müzisyenler için söyledi. Konserin gelirinin tamamı ekonomik olarak zorda olan müzisyenlere aktarılacak. Livaneli konserinde Nazım Hikmet Müzikali’nin hazırlıklarını yapmaya başladıklarını söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 26-07-2021 10:39

Zülfü Livaneli işsiz kalan müzisyenler için söyledi

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Antik Tiyatro’da dün akşam Sevdalım Hayat Müzikali’nde sahne alan Türk müziğinin usta ismi Zülfü Livaneli’yi yaklaşık 1600 sanatsever izledi.

 

SON KIRK ILIN ŞARKILARI SÖYLENDİ.

 

Zülfü Livaneli’nin anlatıcı olduğu orkestra şefliğini Rengim Gökmen'in üstlendiği Zeynep Halvaşi, Teyfik Rodos ve Görkem Ezgi Yıldırım’ın solist olarak yer aldığı konserde sanatseverler unutulmaz Livaneli şarkıları ile müzikal bir yolculuk yaptı. Misafirler büyük ustanın gerçek hayat hikayelerinden oluşan anlatımlarıyla da geçmişe doğru düşsel bir yolculuğa çıktı.

 

KONSER GELİRİ İŞSİZ MÜZİSYENLERE Gİ

 

Livaneli konser gelirini zor durumda olan müzisyenlere bağışladığı gecede geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu Turgay Yıldız'ı da anan Sevdalım Hayat ekibi sergiledikleri muhteşem performansla hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir geceye imza attı.

 

NAZIM HİKMET MÜZİKALİ GELİYOR

 

Konserin sonunda sanatseverlere bir de müjde veren Zülfü Livaneli, yepyeni bir çalışmaya başladıklarını ve Şef Rengim Gökmen ile Nazım Hikmet Müzikal adında yepyeni bir projeye imza atacaklarını söyledi, Livaneli ve Sevdalım Hayat ekibi sanatseverler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI