Bugun...



Zeynep Mil Avrupa Dans Şampiyonası'nda Muğla’nın gururu oldu

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan 12 yaşındaki dans sporcusu Zeynep Mil, Bodrum Dans Kulübü takımı ile katıldığı Avrupa Dans Şampiyonası’nda Bale dalında aldığı 3. Lük ve modern dansta aldığı 5. Cilik derecesi ile hem ilçesini hem ülkesinin gururu oldu. Zeynep Mil başarısını kendisine büyük destek veren CHP’li Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile paylaştı.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-10-2022 12:49:41 Tarih: 20-10-2022 12:28

Zeynep Mil  Avrupa Dans Şampiyonası'nda Muğla’nın gururu oldu

Makedonya’nın Üsküp kentinde geçtiğimiz hafta sonunda düzenlenen Avrupa Dans Şampiyonası’na 20 ülkeden yaklaşık 1900 sporcu katıldı. Türkiye’yi temsilen Bodrum Dans Kulübü ile birlikte yarışmalara katılan ve Milas’taki Özge Koleji 6. Sınıf öğrencisi olan 12 yaşındaki Zeynep Mil Bale kategorisinde takım halinde Avrupa 3., Modern Bale kategorisinde ise Avrupa 5. Liği ile Türkiye’ye döndü.

 

TOKAT’A ATATÜRK’ÜN SÖZLERİ İLE TEŞEKKÜR ETTİ

Milas Belediye Başkanı CHP’li Muhammet Tokat’ın destekleriyle antrenmanlarını sürdüren ve Avrupa Şampiyonası’na katılan Zeynep Mil ailesi ile birlikte Tokat’ı ziyaret desteklerinden ötürü teşekkür etti. 9 yaşından bu yana dans sporu ile uğraştığını ve Bodrum Dans Kulübü’nün lisanslı sporcusu olduğunu belirten Mil ziyareti sırasında Başkan Tokat’a takdim ettiği çiçeğin üzerine Atatürk’ün “Hayatını zor bir sanata vakfetmiş bu çocukları çok sevin.” sözünden yola çıkarak “Beni sevdiğiniz ve desteklediğiniz için teşekkür  ederim.” yazısı duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Mil bundan sonraki hedefinin iki ay sonra yapılacak Dünya Dans Şampiyonası’nda iyi bir derece almak istediğini söyledi.

 

 

İLÇEMİZİN VE ÜLKEMİZİN GURURU OLAN ZEYNEP'E DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRÜCEĞİZ

Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise  “Başarılı sporcumuz Zeynep’i büyük başarısından dolayı kutluyor, bana ilettiği duygu dolu mesaj için çok teşekkür ediyorum. Kızımıza bundan sonraki süreçte katılacağı tüm turnuvalarda başarılar diliyorum.” diyerek Milas Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek vermeye her zaman devam edeceklerini söyledi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI