Bugun...



Zafer coşkusu mavi derinliklerde yaşandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir grup dalgıç 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını mavi derinliklerde gerçekleştirdi. Suyun altında Türk bayraklarını açan dalgıçlara balıklarda eşlik edince ilginç görüntüler ortaya çıktı.

facebook-paylas
Tarih: 30-08-2021 18:36

Zafer coşkusu mavi derinliklerde yaşandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bugün 30 ağustos Zafer Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlçedeki Diving Centre Dalış Merkezi’nin eğitmen ve profesyonel dalgıçları tatilcilerle birlikte   Dalyan Koyu açıklarında  özel dalış yaptı.

 

DENİZİN DİBİNDE TÜRK BAYRAĞI AÇIP SAYGI DURUŞUNDA BULUNDULAR

 

Yaklaşık 8 metre derinlikte gerçekleştirilen etkinlikte, Türk bayrağı açan dalgıçlar ve müşteriler adeta saygı duruşunda bulunurken balıklar saygı geçidi gerçekleştirdi. Dalış merkezinin eğitmeni Önder Diktaş ve dalgıç arkadaşları 30 ağustos zafer bayramı nedeniyle müşterileri ile deniz altında kutlama gerçekleştirdi. Deniz dibinde Türk bayrağı açan dalgıçlar 99.yılın gururunu yaşadılar. Dalgıçların gösterisi sırasında geçen balıklar, ilginç görüntülere sahne oldu.

 

HAVADA KARADA VE MAVİ DENİZİN DERİNLİKLERİNDE BAYRAM HEYECANI

 

Diktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla su altında gerçekleştirdikleri etkinliğin görselliğiyle öne çıktığını belirterek "Su altına indirdiğimiz 2 bayrakla kutlama töreni yaptık. Biz de 30 Ağustos Zafer Bayramı' mızı bu şekilde kutladık. Bu gibi farklı etkinliklerle aynı zamanda dalış turizmine de katkı sunmaya çalışıyoruz. En önemli bayramlarımızdan birini karada havada ve mavi denizimin derinliklerinde kutlamanın heyecanını yaşadık" Dedi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI