Bugun...



Zafer Bayramı koşusunda bayrak açtılar alkışları aldılar

Muğla’da bugün düzenlenen Zafer Kupası Atletizm Yarışmaları’nda kadına şiddet protesto edildi, yarışmaların 1500 metre kategorisi finalinde ise iki genç atlet yarışmanın bitiminde aniden Türk bayrağı açıp finiş çizgisine birlikte girdi, sporcular dakikalarca ayakta alkışlandı.

facebook-paylas
Tarih: 29-08-2022 15:48

 Zafer Bayramı koşusunda bayrak açtılar alkışları aldılar

Muğla İli Atatürk Stadyumu’nda  Atletizm İl Temsilciliği tarafından bugün düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Koşuları’na 13 ilçeden yaklaşık 100 sporcu katıldı. Yarışmalar öncesinde sporcular, veliler, öğretmenler ve hakemler sahanın ortasında kadına şiddeti protesto etmek amacıyla “Kadına El Kalkamaz, Kadına Şiddet İnsanlık Suçudur” yazılı dev pankart açtı

KIYASIYA MÜCADELEDE KAZANANLARA MADALYA VERİLDİ.

60M,80M,100M, 800M,1000M. VE 1500 metrelerde düzenlenen yarışmalarda atletler kıyasıya mücadele etti. İlk üç dereceye giren sporculara ödül olarak madalya verildi. Günün son yarışması olan 1500 metre finalinde ise 17 yaşındaki Koray Korkut ile Emirhan Yalı yarışmanın son 100 metresine Türk bayrağı açarak birlikte girdiler, iki sporcunun bu hareketi tribünlerde dakikalarca alkışlandı. İki sporcuda birinci ilan edildi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI