Bugun...



Yunanistan’da deniz ulaşımı duracak

Yunanistan’da deniz taşımacılığı sektörünün 16 Mart 2023 tarihinde bir günlük greve gideceği ve ülkede deniz ulaşımının duracağı belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 13-03-2023 14:36

Yunanistan’da deniz ulaşımı duracak

Yunanistan’daki Panhelenik Denizcilik Federasyonu yaptığı basın açıklamasında 16 Mart 2023 tarihinde gemilerin ve taşımacılık yapan feribotların bir günlük grev nedeniyle limanlarda bağlı kalacağını duyurdu.

Federasyondan yapılan açıklamada “Federasyonumuz, deniz taşımacılığının güvenliği ve denizde insan yaşamının korunması konusundaki sağlam ve istikrarlı konumunu bir kez daha vurgulamakta ve altını çizmekte, özel olarak azaltılmış organik bileşimler ve ihtiyaç ile ilgili olarak 4150/2013 sayılı Kanunun yürürlükten kaldırılmasını ve değiştirilmesini talep etmektedir. İnsan çalışma koşullarının ve her şeyden önce gemilerin, yolcuların ve mürettebatın emniyetinin tam olarak sağlanması için gemilerin ve denizciliğin günümüzün gerçek ihtiyaçlarına cevap veren yeni bir yasal çerçevenin oluşturulması amacı ile yeni  yasal düzenlemelerin yapılması gerekmektedir” denildi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI