Bugun...



Yola attıkları sigara ormanı yakıyordu

Bodrum’un Yokuşbaşı Mahallesi’nde otomobilden atılan bir sigara izmariti yangın çıkmasına neden oldu. Akaryakıt istasyonu görevlileri ve vatandaşlar yangına çalılar ve yangın tüpleri ile müdahale etti.

facebook-paylas
Tarih: 10-06-2022 19:13

Yola attıkları sigara ormanı yakıyordu

Bodrum’un Yokuşbaşı Mahallesi Emin Anter Bulvarı’nda bugün öğle saatlerinde yoldan geçen bir otomobilden atıldığı iddia edilen sigara izmariti yangına yol açtı. Yol kenarındaki kuru otları tutuşturan ve rüzgarın etkisi ile hızla büyüyen yangına akaryakıt istasyonu görevlileri yangın tüpleri ile yoldan geçen vatandaşlarda çalılarla müdahale etti.

Yangın büyümeden önlenirken olay yerine gelen itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı, polis soruşturma başlattı. Yoldan geçerken yanan otların birden tutuştuğunu gördüğünü belirten Cemil Demir “Böyle sorumsuzluk olmaz, hala yangınlardan ders çıkarmayan sorumsuz ve duyarsız insanlar nedeniyle bu zor anları yaşıyoruz. Yangın buradan başlar büyürse bu rüzgarda Mazı’ya kadar durduramazsınız, ayıptır ayıp içtikleri sigarayı otomobilin içinde söndürsünler” dedi.

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI