Bugun...



Yılbaşı tatili için Bodrum' a gelmeye başladılar, soluğu denizde aldılar

Yeni yıl tatili için Muğla’nın Bodrum ilçesine tatile gelmeye başlayanları emniyet güçleri sıkı takibe aldı. Yollarda sık sık kontroller yapılmaya başlandı. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı Muğla’da 103 kişiye para cezası verilirken ilçede bazıları soğuk havaya rağmen denize girdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2021 13:18:07 Tarih: 28-12-2020 14:58

Yılbaşı tatili için Bodrum' a gelmeye başladılar, soluğu denizde aldılar

İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi büyükşehirlerden yılbaşı tatilini yazlıklarında geçirmek için Cumartesi gününden itibaren Bodrum’ a gelmeye başlayanlar ilçenin girişinde polis ve bekçiler tarafından sıkı takibe alındı.

 

 

YILBAŞI İÇİN GELDİLER, DENİZE GİRDİLER

 

Büyükşehirlerden Bodrum’a akın akın gelenler Yokuşbaşı Mahallesi’nde polis ve bekçilerin yer aldığı ekipler tarafındaın durduruldu. İzin belgeleri ve HES kodları soruldu. İlçeye gelenler evlerine yerleşir yerleşmez sahile koşarak soğuk havaya rağmen denize girdi. Ankara’dan bir haftalık tatil için Bodrum’daki evine geldiğini belirten evli ve üç çocuk babası endüstri mühendisi Cem Devirli (55) Ankara’dan gelene kadar 3 kez durdurulduk, ancak pandemi kurallarını yerine getirdi. Hava Ankara’da sıfır dereceye yakın burada ise 20 derece, bize göre kış ortasında yazı yaşıyoruz, eşyaları indirir indirmez hava bulutlu olmasına rağmen denize girdik. Deniz suyu  dışarıdan daha sıcak. Yılbaşı tatilini burada ikinci evimizde geçireceğiz” dedi.

 

103 KİŞİYE PARA CEZASI KESİLDİ

 

Turistik ilçede sokağa çıkma yasağında büyük oranda uyulduğu görülürken Muğla ili ve genelinde 103 kişiye 245 bin 400 TL. para cezası kesildiği belirtildi.

Bodrum’da ilçeye gelenlerin tek tek kontrol edildiği ve yılbaşı tatili için önlemlerin arttırıldığı açıklandı.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI