Bugun...



Yelken’de Güz Trofesi Dr. Nihan Eren anısına düzenlendi

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü‘nün düzenlediği, Milta Bodrum Marina desteği ve Schüco Türkiye ana sponsorluğunda devam eden Güz Trofesi 3. Ayak yarışları 05-06 Kasım tarihlerinde coğrafi rotalarda gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-11-2022 15:01:41 Tarih: 09-11-2022 14:54

Yelken’de Güz Trofesi Dr. Nihan Eren anısına düzenlendi

Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Milta Bodrum Marina ailesinin değerli hekimi, Bayk yarışlarının sevilen katılımcısı Dr. Nihan Eren anısına denize çiçeklerin bırakılması ve saygı duruşunun ardından start işlemlerine başlandı.

 

Her iki günde güney doğu ve güney yönlü 17-22 knot arası esen rüzgar, kısa süreli sağlaklar ile 24-25 knotlara ulaştı. IRC ve Destek sınıfında yarışan tekneler Cumartesi günü Karaada kanalına atılan dönüş şamandıraları ile Kardinal fenerleri arasından geçiş rotasını, pazar günü ise Karaada çevresi dönüş rotasını tamamlayarak finish verdi.

Trofenin bu ayağında yarış filosuna Moana teknesiyle Ankara Yelken Kulübü de katıldı. Yarış haftası ile eş zamanlı organize edilen Ralli katılımcıları Meke ve Seira isimli  tırhandiller, Wind of Daphne isimli katamaran, Esin ve Bıdık tekneleri oldu.

 

 

03-04 Aralık da yapılacak 4. Ayak yarışlarının ardından düzenlenecek kapanış töreni ile ödüller sahiplerini bulacak.




Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI