Bugun...



Yazar Filiz Tosyalı’nın Bitez'deki oteli yandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bunan Yazar Filiz Tosyalı’ya ait otel bugün yandı. Elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangında çalışanlar ve oteldeki hayvanlar son anda kurtarıldı. Tosyalı’nın İstanbul’da olduğu öğrenildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-11-2022 15:29:54 Tarih: 16-11-2022 15:23

Yazar Filiz Tosyalı’nın Bitez'deki oteli yandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez Mahallesi’nde ki Mersinli Caddesi’nde bulunan Yazar Filiz Tosyalı’ya ait otel bugün öğle saatlerinde çatı katından yanmaya başladı. Yangının dumanları 8 kilometre uzaklıktaki Bodrum şehir merkezinden görülürken olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve polis ekibi yönlendirildi.

 

PERSONEL YAVRU KEDİ VE KÖPEKLERİ SON ANDA KURTARDI

Mersinli Caddesi tamamen trafiğe kapatılırken, itfaiye ekipleri çatı katındaki odalarda çıkan ve hızla büyüyen yangına müdahale etti. Yazar Tosyalı’nın İstanbul’da olduğu öğrenilen yangında otelde kalan personel 3 kedi ve 4 köpek yavrusunu kurtardı. Otel personeli yanan otelin bulunduğu caddede gözyaşlarına hakim olamazken, itfaiye ekipleri yangının alt katlara ve yandaki binalara sıçramaması için yoğun mücadele verdi.

 

 

 

 

MAHALLEDE KORKU VE HEYECAN YARATTI

Yaklaşık bir saatte güçlükle kontrol altına alınabilen yangının çatı katındaki bir elektrik sobasının eriyen kablolarından çıktığı iddia edildi. Yangında soğutma çalışmaları devam ederken yangını ilk gören ve 112 acil hattını arayan Mefaret Bayır SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada “Evimin hemen karşısındaki otelin çatı katından duman ve alevlerin yükseldiğini görünce yetkililere haber verdim. Filiz hanım İstanbul’daydı, personel kalıyordu, hayvanları kurtardılar, can kaybı olmaması çok önemli. Çatı katındaki odalardan birindeki elektrik sobasının eriyen kablolarından yangının çıktığını öğrendik” dedi.

Polis mahallede büyük panik ve heyecan yaratan ve büyük maddi hasara yol açan yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI