Bugun...



Yat kaptanı ormanlık arazide ölü bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan yat kaptanı boş bir arazide motosikletinden düşmüş vaziyette ölü bulundu. Kaptanın düşerek ölmüş olabileceği belirtildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-03-2023 16:36:45 Tarih: 13-03-2023 16:35

Yat kaptanı ormanlık arazide ölü bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yokuşbaşı Mahallesi Hacıgucu Mevkii’nde boş bir arazide motosikleti devrilmiş ve yanında başında kaskı ile birlikte yerde yatarken çobanlar tarafından bulunan kişi için bölgeye polis ve sağlık ekipleri çağrıldı.

Başında kaskı ve 48 ACU 221 plakalı motosikleti devrilmiş ve yanında yatarken bulunan kişinin kaptan ve 61 yaşındaki Recai Dağlı olduğu ve yaşamını yitirdiği belirlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Olay yeri İnceleme Ekipleri ve Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, dağlı’nın hemen yanıbaşında bulunan yaklaşık 1 metre yüksekliğindeki toprak platformundan gece karanlığında dikkat etmemesi nedeni ile düşmüş olabileceği belirtildi.

Gece saatlerinde bir eğlence mekanında arkadaşları ile yemek yedikten sonra evine dönmek için mekandan ayrıldığı öğrenilen Kaptan Dağlı’nın ölümü ilçede üzüntü yarattı. Dağlı’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Aynı zarazide 2 ay içerisinde 3 kişinin ölü bulunması dikkat çekti. 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI