Bugun...



Yangına giden itfaiye arazözü Güvercinlik'te devrildi, bir yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu akşam saatlerinde yangın ihbarına giden itfaiye arazözü virajı alamayarak devrildi. Kazada iki itfaiyeciden birisi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-06-2022 11:38:14 Tarih: 09-06-2022 23:34

Yangına giden itfaiye arazözü Güvercinlik'te devrildi, bir yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Güvercinlik Mahallesi Kavşağı’nda bugün saat 22.00 sıralarında meydana gelen kazada bir yangın ihbarına giden itfaiye eri 34 yaşındaki Çağdaş Varvil’in kullandığı 48 UM 032 plakalı Muğla Büyükşehir belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği’ne ait arazöz Güvercinlik- Milas Kavşağı’nda virajı alamayarak devrildi. Kazadan sonra Güvercinlik Milas sapağı tamamen araç trafiğine kapandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve trafik ekipleri yolda güvenlik önlemi alırken arazöz sürücüsü Çağdaş Varvil ile yanındaki itfaiye eri Haşim Çelik sağlık ekiplerinin yardımı ile itfaiye aracından çıkarıldı.

 

 

Çağdaş Varvil kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken uzun süre olayın şokunu atlatamadı.  İtfaiye eri Haşim Yoldaş (32) ise yaralandı. Ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Haşim Yoldaş’ın bir ayağının incindiği, omurgasında eziklik olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı, kontrollerinin devam ettiği öğrenildi.

Arazöz sürücüsü Çağdaş Varvil yaptığı açıklamada “Mumculardan bir yangın ihbarı alınca yola çıktı. Viraja geldiğimde araç birden kaymaya başladı, ne olduğunu anlayamadım, direksiyon hakimiyetimi kaybettim, büyük şok ve üzüntü içerisindeyim” dedi.

İtfaiye erlerinin arkadaşları ve yakınları olay yerine gelerek bilgi aldı. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI