Bugun...



Yalıkavak yolunda ki korna kavgası ile ilgili açıklama, Yıldızhan “kimseyi darp etmedim, yargısız infaz haberlerini kınıyorum”

Yalıkavak Mahallesi ile Küdür yolunda korna çalma nedeniyle evli ve iki çocuk annesi Sezin Tekinkaya’nın kendisini darp ettiğini iddia eden Mehmet Engin Yıldızhan bugün akşam saatlerinde kendisine ait sosyal medya hesabından yazılı açıklama yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-03-2022 22:39:12 Tarih: 25-03-2022 22:27

Yalıkavak yolunda ki korna kavgası ile ilgili açıklama, Yıldızhan “kimseyi darp etmedim, yargısız infaz haberlerini kınıyorum”

Yıldızhan, olayın saptırıldığını ve kendisine iftira atıldığını belirterek konunun yargıya taşındığını belirtti.

 

Yıldızhan’ın açıklamasını aynen yayınlıyoruz:

 

“Merhabalar Saygı değer büyüklerim, sevgili küçüklerim ve benim her anıma, her hareketime şahit olan değerli dostlarım,arkadaşlarım ve hemşehrilerim

Ben en büyük erdemlik efendiliktir prensebi ile aile ve toplum terbiyesi almış hepinizin yakından ve uzaktan tanıdığı hayatını sevme ve sevilme ilkesine konumlandırmış 32 yaşında genç bir bireyim….

Bu yaşıma kadar aile, sosyo kültürel,eğitim,iş ve siyaset hayatımda hep olduğun gibi görün felsefesi ile samimi,içten ve candan şekilde aranızda oldum..

Mesleğim gereği toplum için proje proje için birlik felsefesi ile kendimi hep paylaşımcı ve yardımcı bir birey olarak geliştirdim..

Bu yüzden bugüne kadar ve bugünden sonrada hiç bir bireyin refahına,hürriyetine,huzuruna,canına ve malına en ufak bir zarar verecek harekette ve hakarette bulunmadım,bulunmamda..

Ben önce ailem, sonra toplum sonra ben ilkesi ile hayatını idam ettiren toplumdaki her kesime selamı sabahı,sevgiyi,saygıyı eksik etmeyen bir birey olarak kendi hürriyetimi,huzurumu,soyumu ve namusumu korumak içinde efendiliği savunma aracı olarak kullanmış bir kardeşiniz,dostunuzum.

Kısacası Ben sizin geçmişten bugüne bildiğiniz ve hatırladığınız Mehmet Engin YILDIZHAN’ım ve olmaya da devam edeceğim..

2 gün önce hiç yaşanmaması gereken fakat herkesinde başına sıkça ve kolaylıkla gelebilen veya gelebilecek olan bir trafik tartışması yaşamış bulunmaktayım..bu olayın sebep gelişme ve sonuç ilişkisinin iddia edildiği gibi olmadığını yaşananların çarpıtıldığını asıl gerçeğin adliyeye intikal eden dosyalardaki ifadelerimizde ve raporlarımızda olduğunu belirtmek isterim..bu olayı şahsıma,eşime aileme ve siyasi kariyerime beslenen kin ve nefret duygularıyla bambaşka boyuta çevirerek beni ve ailemi üzen ve toplumun gözünde küçük düşürücü haber,hareket ve hakaretlere imza atanlarla yeri geldiğinde yine Hukuk çerçevesinde efendi bir uslup ile cevap vereceğim..

Susmak erdemliktir,lakin asılsız iddaaları kabullenmek değildir..

Unutmayın ki ben genç bir birey olarak büyüklerimin kötü söz ve eylemlerine karşıda efendiğimi korumakla kendini vazife edinmiş toplum sağlığı ve birliği için mücadele eden bir bireyim..

Çizgim nettir,bu zamana kadar her türlü şiddete karşı durduğum ve olduğum nokta söylem ve eylemlerimle ispatlıdır!

Ülkemiz zor ve gergin bir süreçten geçmektedir,bizler bu süreçte gerçekten büyük bir sabırla imtihan edilirken ülkece birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek projeler üretmeye gayret ediyor yarınlarımıza umut aşılıyoruz.

Hayatın olağan akışında hiç beklemediğim bir anda tahrik hakaret ve darpa maruz kalıp bir tartışmanın içinde kendimi bulduğum için üzgün olduğumu belirtir,bir kez daha hakkımda iddaa edilen tüm suçlamaları özellikle de kadına şiddet adı altındaki suçlamaları kesin bir dille reddediyor,yapılan yargısız infaz haberlerini kınıyorum..

Unutmayın ki bende genç,yeni evlenmiş,ve yeni bir hayat kurmuş bir bireyim..Bu tür olaylardan kavga ve kargaşalardan çok uzak durmuş ve durmaya devam edecek bir hayatım var..ve bu hayatımın merkezinde bir kadın var.

Takdiri Yüce Türk Milletimizin vicdanlarına ve Türkiye cumhuriyetimizin Adaletine bırakıyorum..

Kamoyuna saygı ve sevgilerimle duyrulur..

Mehmet Engin YILDIZHAN”

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI