Bugun...



Yalıkavak Hentbol Takımı Kastomunu ve Danimarka mücadelesine hazır

Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Kadın takımı Kastamonu ve Danimarka ekibi ile yapacağı maçlara hazırlıklarını sürdürüyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-09-2022 12:46:21 Tarih: 07-09-2022 12:39

Yalıkavak Hentbol Takımı Kastomunu ve Danimarka mücadelesine hazır

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 2022-2023 sezonunun ilk maçını deplasmanda Kastamonu Belediye Spor ile Merkez Spor Salonu’nda 14 Eylül tarihinde, saat 15.00’da oynanacak maç TRT SPOR YILDIZ kanalından naklen yayınlanacak.

Yalıkavak Spor  Kadın Hentbol Takımı’nın, Avrupa kupalarındaki karşılaşmaları da ekim ayında başlayacak. Europe Handball Federation (EHF) Kadınlar Avrupa Ligi 2022-2023 Sezonu 2. Eleme turu maçları kapsamında mücadelesine başlayacak olan hentbol takımı 9 Ekim’de Danimarka’nın güçlü ekiplerinden Nykøbing Falster HK. ile Bodrum’da karşılaşacak. Maçın rövanşı için 16 Ekim’de rakip sahada mücadele verecek olan kadın hentbolcular kendi evinde oynayacağı mücadelede tüm Bodrumlu sporseverleri kendilerine destek olmaya çağırıyor. Yalıkavakspor Kulübü Başkanı Mehmet Esen "Takımımız hem lige hemde Avrupa kupalarına iyi bir şekilde hazırlanıyor. Oynayacağımız ilk iki maçtada hedefimiz sahadan galibiyetle ayrılmak olacak" diye konuştu.

9 Ekim Saat 17.00’de Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda Yalıkavak Spor Kulübü ve Nykøbing Falster HK arasında gerçekleşecek olan bu büyük mücadeleye tüm sporseverler davetlidir.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI